Akçaabat spazm geçiriyor!

AKP Akçaabat sancılı günler geçiriyor. Belediye başkan aday adayı Mahmut Ustaoğlu adaylığını geri çekti. Ustaoğlu'nun doktoru stres ve yorgunluk gibi etkenlerden dolayı siyasete ara vermesi gerektiğini söylediği öğrenildi.Dün gece 22.00 sularında evinde r

Akçaabat spazm geçiriyor!

AKP Akçaabat sancılı günler geçiriyor. Belediye başkan aday adayı Mahmut Ustaoğlu adaylığını geri çekti. Ustaoğlu'nun doktoru stres ve yorgunluk gibi etkenlerden dolayı siyasete ara vermesi gerektiğini söylediği öğrenildi.

Dün gece 22.00 sularında evinde rahatsızlanan AK Parti Akçaabat Belediye Başkan aday adayı Mahmut Ustaoğlu'na hastaneye kaldırıldı. Kalp spazmı geçirdiği öğrenilen Ustaoğlu'na doktorların yoğun tempodan uzak kalmasını söylediği öğrenildi.

 Ustaoğlu'nun daha önce iki kez kalp krizi geçirdiği ve bay-pass olduğu kalbine giden damarlarda da iki adet stend bulunduğu öğrenildi.

 Bu durum üzerine Akçaabat Teşkilatı olağanüstü toplanarak, Ustaoğlu'nun çekilmesi kararına vardı. Toplantıda bir durum değerlendirmesi yapan Yönetim Kurulu, tetkikler ve raporları da göz önünde bulundurarak Ustaoğlu'nun aday adaylığından çekilmesini kabul etti ve konuyu bir yazıyla İl Teşkilâtı'na bildirdi.

 AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı'nın belirleneceği sürecin ve izlenecek prosedürün Genel Merkez tarafından en geç iki gün içerisinde teşkilâtı bildirileceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset