AK Parti'yi üzen vefat

Topaloğlu, yarın İçişleri Bakanlığı önünde, saat 16.00'da yapılacak tören ve Kocatepe Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.Yozgat'ta 1937 yılında doğan Topaloğlu, 1960 yılında Ankara

AK Parti'yi üzen vefat

Topaloğlu, yarın İçişleri Bakanlığı önünde, saat 16.00'da yapılacak tören ve Kocatepe Camisi'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Yozgat'ta 1937 yılında doğan Topaloğlu, 1960 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Topaloğlu, kaymakamlık, mülkiye müfettişliği ve valilik görevlerinde bulundu. 1990-2001 yıllarında da Danıştay üyeliği yaptı.

2001 yılında emekli olarak, AK Parti kurucu üyeleri arasında yer alan Topaloğlu, Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanı olarak görev yapıyordu.

Topaloğlu, evli ve 2 çocuk babasıydı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset