AK Parti'yi destekleyecek parti

Alternatif ve Değişim Partisi (AL Parti) Genel Başkanı Mustafa Reşit Burkan, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere katılmayacaklarını, ancak seçimlere kızmak ve küsmek gibi bir durumun olmayacağının bilincinde bulunduklarını belirtt

AK Parti'yi destekleyecek parti

Alternatif ve Değişim Partisi (AL Parti) Genel Başkanı Mustafa Reşit Burkan, yaptığı yazılı açıklamada, 12 Haziran'da yapılacak seçimlere katılmayacaklarını, ancak seçimlere kızmak ve küsmek gibi bir durumun olmayacağının bilincinde bulunduklarını belirtti.

Burkan, açıklamasında, ''Bu nedenle partimizin MKYK, MYK ve Başkanlık Divanı ile tüm teşkilatlarımız ve organlarımızla yaptığımız istişare ve çalışmalardan sonra, çıkan sonuç itibariyle, AL Parti olarak ileride eleştiri ve tenkit haklarımızı saklı tutmak kaydıyla, önümüzdeki pazar günü yapılacak seçimde AK Parti'ye destek vereceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz'' ifadesine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset