"Ak Parti'ye geçebiliriz..."

Iğdır'ın Melekli Belde Belediye Başkanı Emine Çankaya ve 5 meclis üyesi, CHP'deki görevlerinden istifa etti... Iğdır'ın Melekli Belediye Başkanı Emine Çankaya ile birlikte meclis üyeleri İbrahim Türkeli, Rahim Türkeli, Necati Ertekin, Fahrettin Turan ve İ

"Ak Parti'ye geçebiliriz..."
Iğdır'ın Melekli Belde Belediye Başkanı Emine Çankaya ve 5 meclis üyesi, CHP'deki görevlerinden istifa etti...
 
Iğdır'ın Melekli Belediye Başkanı Emine Çankaya ile birlikte meclis üyeleri İbrahim Türkeli, Rahim Türkeli, Necati Ertekin, Fahrettin Turan ve İmran Önal, CHP'den istifa ederek bağımsız oldu. Basın toplantısı ile istifa kararını açıklayan Iğdır'ın ilk kadın belediye başkanı Emine Çankaya, "2009 seçimlerinde DP'den seçilmiş ardından CHP’ye geçmiştim. CHP’ye geçmemin amacı ise eski Milletvekili Yücel Artantaş’ın parti içindeki konumuydu. Bizlere partinin ve CHP'li büyükşehir belediyelerin yardımı olur diye düşündüm. Ama ne CHP'nin ne eski milletvekili ne de belediye başkanlarının bir faydası oldu.
 
Bu nedenle meclis üyelerimizle bir araya gelerek istifa ettik. Bir süre bağımsız kalacağız sonra AK Parti'ye geçebiliriz. Gelecek seçimde de aday olmayacağım. Bu süre içinde beldeme en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Çöp aracı, vidanjör, çöp konteyneri, ilaçlama motoru gibi ihtiyaç duyulan araç ve malzemeler aldım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset