AK Parti'ye Bahçecik'ten de destek

AK Parti Trabzon milletvekili adayları TOKİ eski başkanı Erdoğan Bayraktar ve Dr. Yunus Karabela Bahçecik’te hizmete sunulan AK parti seçim bürosunun açılışına katıldılar. Büyük bir kalabalıkla açılışı gerçekleştiren vekil adayları açılışın ardından konuş

AK Parti'ye Bahçecik'ten de destek

AK Parti Trabzon milletvekili adayları TOKİ eski başkanı Erdoğan Bayraktar ve Dr. Yunus Karabela Bahçecik’te hizmete sunulan AK parti seçim bürosunun açılışına katıldılar. Büyük bir kalabalıkla açılışı gerçekleştiren vekil adayları açılışın ardından konuşma yaparak halka seslendiler. Erdoğan Bayraktar halka hizmet etmek için bu işte olduklarını belirterek, “Bugüne kadar benim yaptıklarımı anlatmaya gerek yok. Burada halkımıza hizmet etmek ve Trabzon’umuzu marka şehir yapmak için varız.  Bu hedefle çıktığımız yolda bize engel olmak isteyenler var. Bazıları spor olaylarını öne sürerek bazıları ise yaptıklarımızı sahiplenerek bize engel olmak istiyorlar. Hiçbir icraatları olmadığından muhalefet olarak gündem yaratma çabası içerisindeler. Biz yapılan eleştirilerden rahatsız olmuyoruz. Eleştiri olan yerde başarı var demektir. Elbette eksikler vardır. Hiçbir şey dört dörtlük değildir. Zamanla her şey daha da iyi olacak. Yaptıklarımız yapacaklarımızın göstergesidir. Bugün buradaysak sizler sayesinde. Siz olmasanız ne bir şey yapabilir ne de burada olabilirdik. Yeni dönemde Trabzon’u marka şehir yapma yolunda desteklerinizi bekliyoruz” dedi. Yunus Karabela ise yaptığı konuşmada Trabzon’un önemine değinerek, “Trabzon Türkiye’nin gözde şehirlerinden birisidir. Bu şehri kalkındırmak bizlerin görevidir. Sizlerin de destekleriyle bu görevimizi laikiyle yerine getireceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. Bu arada konuşmaların ardından açılışa katılan vatandaşlar AK Parti sen bizim geleceğimizsin şeklinde tezahüratlarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset