"AK Parti'nin alternatifi yok"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin alternatifinin olmadığını belirterek “Ne MHP’si ne CHP’si Başbakanımız önderliğindeki AK Parti’ye alternatif olamıyorlar, olamayacaklar da. Çünkü zihniyet aynı, zihniyet asla değişmiyor. Ruh aynı

"AK Parti'nin alternatifi yok"

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin alternatifinin olmadığını belirterek “Ne MHP’si ne CHP’si Başbakanımız önderliğindeki AK Parti’ye alternatif olamıyorlar, olamayacaklar da. Çünkü zihniyet aynı, zihniyet asla değişmiyor. Ruh aynı ruh” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Sürmene İlçe Teşkilatı Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirdi. İlçe binasında yapılan toplantı AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, İl Başkan yardımcıları Mehmet Çelik ve Sait Gürsoy, Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, Çamburnu ve Yeniay belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Aydın Bayraktar “ AK Parti Türk siyasi hayatındaki gelmiş geçmiş en büyük kitle partisidir. Böyle büyük bir partide üstlendiğimiz bu onurlu görevi en iyi şekilde yapabilmek için yönetim kurulumuz ile birlikte sürekli çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Gece gündüz ilçemizin ve partimizin emrindeyiz. Siyaset halka hizmet hakka hizmet zihniyeti ile yapıyoruz. Ülke genelinde olduğu gibi yerelde de büyük hizmetlere imza attık. AK Parti iktidarı ile Sürmene’de yatırımlar doruğa çıktı. İlçemiz şantiyeye dönüştü. Amacımız ilçemizle ilgili projeleri hayata geçirmektir. Bu yönde de çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar da konuşmasında AK Parti’nin alternatifinin olmadığını ifade ederek “Ne MHP’si ne CHP’si Başbakanımız önderliğindeki AK Parti’ye alternatif olamıyorlar, olamayacaklar da. Çünkü zihniyet aynı zihniyet asla değişmiyor. Bizim partimiz ülkemizde adaleti ve kalkınmayı tesis esebilmek için sekiz yıllık iktidarında eşi benzeri görülmemiş çalışmalara imza atmış ve bundan sonrada atacaktır. Üst üste dört defa çok önemli seçimlere girmiş olan partimiz her birisinde yükselmiştir. Yükselen değer olmuştur. Vatandaşlarımız da yapılan hizmetlere bakarak AK Parti’ye oy veriyor. En son referandum sonuçlarına bakalım. Teşkilatlarımız aldığımız oy ile birlikte bu işten yüzümüz ak bir şekilde çıkmıştır. Genel merkezimizde bu başarıyı her zaman takdir ediyor. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Sizlere milletimiz adına Allah razı olsun diyorum. Bundan sonra önümüzde 2011’deki genel seçimler var. Bunun içinde daha fazla gayret sarf etmeliyiz. Referandumda yakaladığımız yüzde 70’lik oy potansiyeli tüm Türkiye’nin dikkatini çekti. Bundan sonraki seçimlerde de hedefi büyüterek hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset