AK Parti'nin adayı Atalay mı

Atalay "Yokum ama"diyerek yaptığı yorumunda bir soru üzerine "Başbakan size Trabzon belediye başkan adayısınız dediğinde tavrınız ne olur"sorusunu ise "Başbakanın böyle bir talimatına kimse talimat dışında bir tavır takınamaz"dedi. Trabzon'a hizmeti bulun

AK Parti'nin adayı Atalay mı

Atalay "Yokum ama"diyerek yaptığı yorumunda bir soru üzerine "Başbakan size Trabzon belediye başkan adayısınız dediğinde tavrınız ne olur"sorusunu ise "Başbakanın böyle bir talimatına kimse talimat dışında bir tavır takınamaz"dedi.

Trabzon'a hizmeti bulunduğu konumu gereğince de boynunun borcu olarak nitelendiren Atalay "Hiçbir göreve ben talip olmadım. Bunu yap dediler bu göreve uygusun dediler ve görevi üstlendim.

Kimse size verilen görevi kabul etmiyorum diyemez. Belediye başkan adaylığı süreci de Trabzon özelinde böyle olacak sanıyorum. Ben şu anda siyasi değilim devlet memuruyum ve ilgili kurumumun Trabzon'a ülkeye dönük hizmetlerinin organizasyonunda başarılı olmaya çalışıyorum"dedi.

İçimizdeki İrlandalılar sevindi
Atalay, olimpiyatlarla ilgili olarak da Türkiye'nin başarısızlığını şöyle yorumladı.
"10 dersten birinde kaldık. İçizimdeki İrlandalılar yaptığımız tüm iyi işleri şimdi kötü gösteriyor. Bu ayıp. Olimpiyatlardaki başarısızlık elbette değerlendirilmesi ama buna genelleme yaparak teşkilatı başarısız ilan etmenin vicdanen hiçbir geçerliliği yoktur"dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler