AK Partili Kavanoz'dan ilk açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı’na Genel Merkez tarafından başkanlık görevine getirilen Zeki Kavanoz, 30 kişilik eski yönetimin istifasının alındığını söyledi.AK Parti Trabzon eski Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın’ın milletv

AK Partili Kavanoz'dan ilk açıklama

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı’na Genel Merkez tarafından başkanlık görevine getirilen Zeki Kavanoz, 30 kişilik eski yönetimin istifasının alındığını söyledi.

AK Parti Trabzon eski Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın’ın milletvekilliği için istifa etmesinin üzerine AK Parti Genel Merkezi 6 ismi Ankara’ya çağırdı. Ankara’ya çağırılan Ömer Odabaş, Zeki Kavanoz, Muammer Şahin, Göksel Bankoğlu, Temel Altunbaş ve Köksal Boz’dan AK Parti Genel Merkezinin tercihi Zeki Kavanoz’dan yana oldu.

Radyo Haber61’deki “Hande ve Orhan’la Trabzon için 61 dakika” programına telefonla katılarak ilk açıklamasını yapan Zeki Kavanoz açıklamalarda bulundu.

Kavanoz, “5 AK Parti ruhunu bilen arkadaşımızla Ankara’ya çağırıldık. Genel Merkezimizin kararı benden yana oldu” dedi. Kendisine neden siz seçildiniz sorusuna ise, “gençliğimize ve bu görevi kaldırabileceğimize güvendiler sanırım” dedi.

Kavanoz eski yönetimin istifalarının üzerine yeni yönetimin genel merkez tarafından atama ile oluşturulacağını söyledi. 30 kişilik bir listeyi genel merkeze verdiklerini söyleyen Kavanoz, Biz yeni 30 kişilik listeyi sunduk, eski yönetimimizden de isimler olabilir, en kısa zamanda atamalar yapılacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler