AK Partili Günnar, SP Kongresine katıldı

HABER61 HABER SERVİSİ- HABER; BAHAR KURBAYTrabzon AK Parti il Başkanı Adnan Günnar, bugün Saadet Partisinin düzenen 6. olağan İl kongresine katılarak görenlerini hayrete düşürdü. Trabzon'da ki siyasetçileri başka partilerin kongrelerin da yada toplamtılar

AK Partili Günnar, SP Kongresine katıldı

HABER61 HABER SERVİSİ- HABER; BAHAR KURBAY

Trabzon AK Parti il Başkanı Adnan Günnar, bugün Saadet Partisinin düzenen 6. olağan İl kongresine katılarak görenlerini hayrete düşürdü. Trabzon'da ki siyasetçileri başka partilerin kongrelerin da yada toplamtılarımda görmek pek fazla rastalanan bir durum değildir. 

AK Parti Trabzon İl başkanı Adnan Günnar, ön sıralara geçti ve "Başbakan Kamalak" sloganları ile içeriye giren Saadet Partisinin Genel Başkanı Mustafa Kamalak ile tokalaştı. Bir takım merasimin ardından açılış konuşmalarına geçildi ama bu konuşmada kongreye katılım sağlayan AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar'a teşekkür edilmedi. Kısa bir süre daha toplantı da kaldıktan sonra salondan ayrılmak üzere hareket eden Adnan Günnar'ın görüşlerini aldık.

ADNAN GÜNNAR NEDEN ORADAYDI?

"MHP ile bayramlaşmaya da gitmiştiniz şimdi Sadet Partisinin kongresine katıldınız. Bu Trabzon'un alışılmış olduğu bir tablo değil. Bu çerceve de neler söyleyeceksiniz" sorusu üzerine Günnar, şunları söyledi; "Saadet Partisi için hayırlı uğurlu olsun. il başkanı olarak hizmet veren mahmut Çizmecioğlu başkanımızda destek ediyor yeni başkan adayımıza da başarılar diliyorum. Birlikte huzur ve mutluluk içerisinde Trabzon için güzel bir siyasi anlayışı ile devam ederiz inşallah hizmet vermeye.ben trabzon'da göreve geldiğim günden beri hem bayramlaşmalarda hem de bütün kongrelere katılmışımdır. Çünkü biz birlikte siyaset yapıyoruz ve diğer partilerinde seçmen kitlesi bizim hizmet ettiğimiz bir kitledir. Onların temsilcileri de bizim için değerlidir o yüzden onlarla beraber olmamız gerekir" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler