Ak Parti'den Zihni'ye sert tepki

Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı DP Trabzon İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni'nin açıklamasına sert bir tepki gösterdi. Ak Parti İl Başkanlığının yapmış olduğu açıklama şöyle: ZİHNİ'YE SERT TEPKİ Demokrat Parti Trabzon il başkanı A. Uğur ZİHNİ'nin talihsiz ve bir

Ak Parti'den Zihni'ye sert tepki

Trabzon Ak Parti İl Başkanlığı DP Trabzon İl Başkanı Ahmet Uğur Zihni'nin açıklamasına sert bir tepki gösterdi.

 

Ak Parti İl Başkanlığının yapmış olduğu açıklama şöyle:

 

ZİHNİ'YE SERT TEPKİ

 

Demokrat Parti Trabzon il başkanı A. Uğur ZİHNİ'nin talihsiz ve bir o kadar işgal ettiği makama yakışmayan açıklamalarını büyük bir teessür ve hayretle öğrenmiş bulunmaktayız. Siyaset sorumluluk isteyen bir iştir. Siyasetçi ağzından çıkan her sözü tartmalı, ölçüp ölçüp konuşmalı ve lafın nereye gideceğini hesaplamalıdır. Altında ezileceği boyundan büyük laflar etmemelidir. Zira düşünmeden söylenen sözler onu esir alır”

 

“ZİHNİ'NİN HADDİ DEĞİL”

 

Adında  “Demokrat” sıfatı bulunan bir siyasi partinin Trabzon gibi önemli bir şehrin il başkanının bu  talihsiz açıklamaları “Demokrasi”ye bakışını da ortaya koymaktadır.

%48 oy almış partimize oy veren vatandaşlarımızı ihanetle suçlamak bırakın sayın ZİHNİ'yi hiç kimsenin haddi değildir.

 

PARTİMİZE DİL UZATAMAZ

 

“Sayın ZİHNİ parti içi konumunu muhafaza etmek istiyorsa bunu partimize ve ona teveccüh gösteren yüce halkımıza dil uzatarak değil, kişiliği, kalitesi  ve becerisiyle yapmalıdır. Halkın ekseriyetinin teveccühüne mazhar olmuş partimize dil uzatma nezaketsizliği ne ülke,ne Trabzon siyasetine,ne partisine ne de kendisine bir şey kazandırmayacaktır.

 

BAŞKAN YARGIYA HESAP VERECEK

 

Biz A. Uğur ZİHNİ'nin aksine demokrat partiye oy veren vatandaşlarımızın bu tercihlerine saygı duyuyor ve onların oylarını da kutsal kabul ediyoruz.

 

Sayın ZİHNİ ve onun zihniyetindekilerle aramızdaki fark da budur. Ak Parti, kendisine emanet edilen oylara bugüne kadar sahip çıkıp gereğini yerine getirdiği gibi kabul edilemez  bu beyanatlar karşısında da kendisine dil uzatılmasına müsaade etmeyecek ve hukuki yollara müracatta bulunacaktır.

 

Sayın A. Uğur ZİHNİ düşünmeden söylediği bu sözlerden dolayı sadece yüce halkımızın vicdanında değil yargı önünde de hesap verecektir. 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler