Ak Parti'den Yazılı Açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Erdoğan Beder, halkın his ve düşüncelerinin, dün olduğu gibi bugün de AK Parti'nin his ve düşünceleriyle örtüştüğünü belirtti.Beder, partisinin 6. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk siyasi tari

Ak Parti'den Yazılı Açıklama

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Erdoğan Beder, halkın his ve düşüncelerinin, dün olduğu gibi bugün de AK Parti'nin his ve düşünceleriyle örtüştüğünü belirtti.

Beder, partisinin 6. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk siyasi tarihinin ak sayfalarını yazmak, Türkiye'nin geleceğine ışık tutmak, siyasete işlerlik kazandırmak, koalisyon kavgalarının karanlığına karşı halkın taleplerine, ihtiyaçlarına cevap vermek için partilerinin 14 Ağustos 2001'de kurulduğunu anımsattı.

Partilerinin, ''artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak'' diyerek siyaset sahnesindeki yerini aldığını kaydeden Beder, AK Parti'nin Türk siyasetine siyasi ahlak, erdem ve parti içi demokrasi anlayışıyla yüksek değerler manzumesi kattığını belirtti.

Beder, AK Parti'nin Türkiye'ye kazandırdıklarını halkın da iyi gördüğünü ve değerlendirdiğini anlatarak, şunları dile getirdi:
''Milletimiz bu doğrultuda iradesini 22 Temmuzda sandığa yansıtarak 'yola devam' demiştir. Türkiye, istikrara kavuştukça, sorunlarımız çözüldükçe, insanlarımızın geleceğe ilişkin umutları büyüdükçe AK Parti de büyümüş ve bugünlere gelmiştir. Halkımızın hissiyatı ve düşünceleri, dün olduğu gibi bugün de AK Parti'nin hissiyatı ve fikirleriyle örtüşmektedir. Çünkü AK Parti milletin sesidir, milletin kendisidir. AK Parti, aydınlık Türkiye'nin adresidir. Yolumuz açık, yarınlarımız aydınlık olsun.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset