AK Parti'den Teşekkür İlanı

AK Parti, 22 Temmuz genel seçimlerinde elde edilen başarı için ''Teşekkürler Türkiye. Nice AK Yıllara'' başlığı ile ulusal gazetelere ilan verdi.Ulusal gazetelere verilen ilanda, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yanında bir de

AK Parti'den Teşekkür İlanı

AK Parti, 22 Temmuz genel seçimlerinde elde edilen başarı için ''Teşekkürler Türkiye. Nice AK Yıllara'' başlığı ile ulusal gazetelere ilan verdi.
Ulusal gazetelere verilen ilanda, Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının yanında bir de mesajı yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ın kaleminden, ''Teşekkürler Türkiye. Nice AK Yıllara'' başlığı ile verilen ilanda, 22 Temmuz 2007 genel seçimleri ile demokrasinin, önemli bir sınavını daha başarıyla verdiğini, ulaştığı olgunluk seviyesini tüm dünyaya gösterdiği vurgulandı.

Seçimlerin, ülkeye, millete, demokratik hayata hayırlı olması dileğinin yer aldığı ilanda, şöyle denildi:

''Milletimiz önemli bir çoğunluğuyla AK Parti'yi toplumsal merkezin adresi olarak tescil etmiştir. Bunun için oylarını AK Parti'de birleştirmiştir. Sandıktan birlik ve beraberliğimiz demokrasimiz ve cumhuriyetimiz daha da güçlenerek çıkmıştır. Bu seçimde kazanan milletimiz olmuştur. Geleceğimiz olmuştur, güven ve istikrar olmuştur.

Milletimiz, güven ve istikrar içinde AK Parti ile durmak yok, yola devam kararı vermiştir. Öncelikle aziz milletimize AK Parti'ye gösterdiği büyük teveccüh ve destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Bu sonuçta emeği, katkısı olan her kademedeki bütün arkadaşlarımı bize gönül veren bütün vatandaşlarımız kutluyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset