AK Parti'den emeklilere özel indirim kartı! Marketten ulaşıma...

AK Parti, önümüzdeki seçim kampanyası kapsamında emekliler için sürpriz bir indirimli özel kart üzerine çalışıyor.

AK Parti'den emeklilere özel indirim kartı! Marketten ulaşıma...

AK Parti, yaklaşan seçimler öncesinde yoğun bir kampanya hazırlığı içinde bulunuyor. Bu kapsamda emekliler için özel bir indirim kartı gündemde.

EMEKLİLERE ÖZEL KART

Parti yetkilileri, enflasyon ve geçim sıkıntıları göz önünde bulundurarak, emeklilere ulaşım, sağlık ve market alışverişlerinde indirimler sağlayacak bir kart üzerinde çalışılıyor.

BAŞIBOŞ SOKAK HAYVANLARI

Ayrıca, son dönemde toplumda önemli bir sorun haline gelen başıboş sokak hayvanları konusunda da ciddi adımlar planlanıyor. AK Parti ve ilgili bakanlıklar, Avrupa'daki örnekleri inceleyerek sokak hayvanları sorununa yönelik projeler geliştiriyor. Bu konu, seçim kampanyasının önemli başlıklarından biri olabilir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN MİTİNG PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın miting programı da seçim hazırlıklarının bir parçası. 1 Şubat'tan itibaren başlaması beklenen mitinglerde, Erdoğan'ın 50 il ziyaret etmesi planlanıyor. Hem parti teşkilatı hem de Cumhurbaşkanlığı, miting takvimini yoğun bir şekilde hazırlıyor. Bu mitingler, seçim kampanyasının önemli bir ayağı olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler