AK Parti'den CHP'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi bayramın ikinci günü parti binasında buluştu. CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, İzmir Aliağa Belediye Başkanı Sürmeneli Turgut Oğuz ve çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma töreni

AK Parti'den CHP'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi bayramın ikinci günü parti binasında buluştu. CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, İzmir Aliağa Belediye Başkanı Sürmeneli Turgut Oğuz ve çok sayıda partilinin katıldığı bayramlaşma törenine Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ve ekibi de katıldı. Karan, “Ülke içinde büyük acılar yaşadık. Van’daki yaklaşık 600 kardeşimizi depremde kaybettik ama bayramlar birliğin beraberliğin anlamı olduğu zamanlardır. Bunun da en güzel örneği sayın il başkanımız CHP’yi ziyaret ederek göstermiştir. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

HÜKÜMET EMEKLİLERİ SİLMİŞTİR

Canalioğlu, “Bu birlikteliğimizi ileriki günlere doğru daha da arttırarak gideceğiz. Daha heyecanlı, daha iyi anlayışlı çalışacağımıza inanıyoruz. Bu bayram gününde birlik ve beraberlik içinde birbirimizi kucaklıyoruz. Ülkemiz zor bir sınav geçiriyor. Ülkemizin temel sorunu terör sorunudur ve arkasından ekonomik sorunlardır. Bugün gelmiş olduğumuz deprem felaketi hepimizin yüreğini burktu. Bu noktaya gelmeden önce hükümet toplamış olduğu 44 katrilyonun da hesabını versin. Deprem felaketlerini önleme noktasında bir tedavi göstermiyorsunuz, yaraya pansuman yaparak, televizyonlarda efelik yaparak ülkeyi yönetiyorsunuz. Biz bunları çok iyi anlatmamız gerekiyor. İşsizliği iyi anlatmamız gerekiyor. 41 sözümüz vardı bizim hükümet bunlar yapılmayacak olmayacak hayal demişlerdi, ama şimdi bizim verdiğimiz sözleri hükümet sahiplendi. Ama ne yazık ki emeklilerle ilgili konusu 2013’e bırakmıştır. Kısaca bu hükümet emeklileri silmiştir, bu hükümet emekli düşmanıdır. 9,5 milyon emekli vardır, ama 2013’e bırakmıştır. Bu yüzden her şeyi her yerde anlatmamız gerekiyor. Medya da gerekli desteği vermelidir” dedi.

chp_ak_parti.jpg

ABİ- KARDEŞ İLİŞKİSİ İÇİNDEYİZ

Trabzon CHP İl teşkilatının bayramlaşma törenine katılan Ak Parti İl Başkanı Adnan Günnar ise, “Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Aynı şehirde memleketimiz için mücadele eden aynı anlayışa sahip milletleriz. Her zaman olduğu gibi yine bu bayramda da bir araya geliyoruz. Memleketimiz birlik ve beraberlikle refaha ulaşacaktır. Abi-kardeş ilişkisi içindeyiz. Biz sizi kendimizden ayrı görmüyoruz. Sadece bayramda değil sokakta kahvede de birliğimiz devam etmektedir. Misafirperverliğinizden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset