AK Parti'de yolsuzluk harekatı

 AK Parti MYK, Bursa-Karacabey, Konya-Doğanhisar ve Giresun'un bir ilçesinin belediye başkanını kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti. Haklarındaki yolsuzluk iddiaları kamuoyuna yansıyan isimlerden Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç için, ma

AK Parti'de yolsuzluk harekatı

 

AK Parti MYK, Bursa-Karacabey, Konya-Doğanhisar ve Giresun'un bir ilçesinin belediye başkanını kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk etti. Haklarındaki yolsuzluk iddiaları kamuoyuna yansıyan isimlerden Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç için, mahkemenin verdiği ve Yargıtay'da onay bekleyen 5 yıllık hapis cezası bulunuyor.

 

Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Salih Öztoklu hakkında da yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma iddiaları basına yansımıştı. Merkez Disiplin Kurulu da aynı yönde görüş bildirirse, 3 belediye başkanı partiden ihraç edilecek. Bu arada, HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş'un davet edilmesi ile başlayan değişim sürecindeki yol haritası, 31 Temmuz tarihinde yapılacak MYK ve MKYK toplantılarında belirleneceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler