AK Parti’de Trabzonlu iki isme önemli görev - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları belli oldu

AK Parti’de Trabzonlu iki isim önemli bir göreve getirildi. AK Parti Yerel yönetimler Başkan yardımcıları belli oldu

AK Parti’de Trabzonlu iki isme önemli görev - AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları belli oldu

AK Parti’de Trabzonlu Adnan Günnar ve Ayşe Sula Köseoğlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığına getirildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkan Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yardımcısı olarak atanan isimler şöyle;

28. Dönem İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, 28. Dönem Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, 28. Dönem İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 28. Dönem Konya Milletvekili Mehmet Baykan, 28. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, MKYK Üyesi Adnan Günnar, MKYK üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, MKYK Yedek üyesi Mücahit Yanılmaz, 27 Dönem Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 24. ve 25. Dönem Denizli Milletvekili Bilal Uçar, 24. ve 26. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, 25. Ve 26. Dönem Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, 24. Ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 24.-25. Ve 27. Dönem Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 27. Dönem Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Eczacı Müzzehher Belma Erdoğan, Önceki dönem Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve Avukat Veli Böke.

TRABZON’DAN İKİ İSİM

Yerel Yönetimler Başkan yardımcıları arasında, 25,26 ve 27. Dönem olmak üzere 3 dönem Trabzon milletvekilliği yapan ve MKYK üyeliğine getirilen Adnan Günnar ve 24. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu isimleri de yer aldı. Ayşe Sula Köseoğlu hali hazırda bu görevi yürütüyordu.

ak-partide-trabzonlu-iki-isme-onemli-gorev.jpg

ak-partide-trabzonlu-iki-isme-onemli-gorev-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset