AK Parti'de nefesler tutuldu!

AK Parti'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kurmayları milletvekili aday listesini oluşturmak için sabaha karşı saat 03:00'e kadar mesai yaptı. Başbakan Erdoğan, partiden geç ayrılması nedeniyle halen evinde bulunuyor. Başbakan son bir müdahale de bulunm

AK Parti'de nefesler tutuldu!

AK Parti'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kurmayları milletvekili aday listesini oluşturmak için sabaha karşı saat 03:00'e kadar mesai yaptı. Başbakan Erdoğan, partiden geç ayrılması nedeniyle halen evinde bulunuyor. Başbakan son bir müdahale de bulunmaz ise, sabaha karşı tamamlanan liste Erdoğan'ın talimatıyla bugün öğleden sonra Yüksek Seçim Kurulu(YSK)'na teslim edilecek.

Bu arada bazı milletvekili aday adayları da AK Parti Genel Merkezi önündeki bekleyişi sürdürüyor. Listede olup olmadıklarını öğrenmeye çalışan aday adaylarının ortak söylemi, aday gösterilmeseler de parti için çalışacakları yönünde.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler