AK Parti'de kozmik kat!

Dördüncü katta giriş- çıkışlar, milletvekilleri dahil herkese yasaklandı. İçeriye, Haluk İpek ve Mustafa Ataş'ın izin verdiği kişiler alınıyor. Haber Türk'ün haberine göre, AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin bulunduğu dörd

AK Parti'de kozmik kat!

Dördüncü katta giriş- çıkışlar, milletvekilleri dahil herkese yasaklandı. İçeriye, Haluk İpek ve Mustafa Ataş'ın izin verdiği kişiler alınıyor. 

Haber Türk'ün haberine göre, AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nin bulunduğu dördüncü kata girişler yasaklandı. Milletvekilleri dahil hiç kimsenin alınmadığı katın girişinde 24 saat güvenlik görevlileri nöbet tutuyor. İlgili birimlerin başındaki Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve SKM Başkanı Mustafa Ataş'ın vize vermediği hiç kimse kata sokulmuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın özel önem verdiği SKM Başkanlığ'nın bulunduğu kata, aday adayları başvuruları toplanacak. İllerde 200 bin teşkilat yöneticisi üzerinde yapılacak 'mini ön seçim'in sonuçları da burada listelenip saklanacak. Ayrıca, aday adayları hakkında yapılacak anketler de yine bu 'kozmik üs'ten yönetilecek.

Kata giriş-çıkışlarda, görevli personelleri bile güvenlik onayı alacak. Görüşmek isteyenler ise oluşturulan telefon ağıyla sekreterya aracılığıyla izin alacak. Misafirler, giriş izni verildikten sonra içeri alınıyor. Bu uygulamaya Başbakan'ın talimatıyla milletvekilleri de dahil edildi. Yasaklı katın pencereleri ise Başbakan Erdoğan'ın resimleriyle donatılarak içerisinin görülmesi engellendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset