Ak Parti'de Cumur rüzgarı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler çalışmalarına büyük hız verirken Trabzon'da AK Parti milletvekili Mustafa Cumur rüzgarı esiyor. Seçim bölgesi Akçaabat'ın yanı sıra Trabzon'da da seçim çalışmalarını sürdüren Cumur, Trabzon'u bir bütün ola

Ak Parti'de Cumur rüzgarı

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler çalışmalarına büyük hız verirken Trabzon'da AK Parti milletvekili Mustafa Cumur rüzgarı esiyor.

Seçim bölgesi Akçaabat'ın yanı sıra Trabzon'da da seçim çalışmalarını sürdüren Cumur, Trabzon'u bir bütün olarak düşündüklerini belirterek, Trabzon'un her şeye layık olduğunu söyledi.

Beraberinde Belediye il Genel Meclisi adayları Eyüp Kitapçı ve Ömer Tosun ile İnönü ve Bahçecik Mahallesini gezen Cumur, yaklaşık 6 saat yol aşındırdı.

Seçmenlerle tek tek konuşan ve sorunları dinleyen Mustafa Cumur, alt yapı çalışmalarından, trafik ve imar düzenlemesine kadar Trabzon'un yeniden planlanacağını belirterek, “Bunu başarabilmek için koordineli bir çalışma içinde olmamız gerekiyor. Sayın Volkan Canalioğlu, ile bu çalışmaları yapmaya çalıştık. Taleplere hükümet olarak cevap verdik fakat gördük ki bu talepler yeterli talepler değil. Şimdi hedefimiz iki ayrı planlama ile Trabzon'u yeniden inşa etmek. Bu nedenle her türlü bilgi birikime sahip bir adayla yola çıktık. Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u yeniden merkez kent ve büyük şehir standartlarında bir kente dönüştürme konusunda uzman denebilecek bilgide bir isim. Herkesin bu isim çevresinde birleşmesi Trabzon'a büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Trabzon'un büyük şehir olmamasına ve yüz ölçümünün küçük olmasına rağmen varoşları bulunduğuna da dikkat çeken Cumur, “Dünyanın hiçbir yerinde yüzölçümü bu kadar küçük olan bir ilin varoş olarak adlandırılan bölgesi olmaz. Hedefimiz 29 Mart'tan sonra sayın Gümrükçüoğlu ile birlikte Trabzon'un her noktasını modern ve yaşanılır bir hale getirmektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset