Ak Parti'de 2 kongre

 Köprübaşı'nda Hüseyin Kadıoğlu yeniden ilçe başkanı seçilirken, Çamlıhemşin'de Osman Haşimoğlu aday olmadı. Haşimoğlu'nun yerine Yusuf Arısoy başkan seçildi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Köprübaşı İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede

Ak Parti'de 2 kongre

 Köprübaşı'nda Hüseyin Kadıoğlu yeniden ilçe başkanı seçilirken, Çamlıhemşin'de Osman Haşimoğlu aday olmadı. Haşimoğlu'nun yerine Yusuf Arısoy başkan seçildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Köprübaşı İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut ilçe başkanı Hüseyin Kadıoğlu yeniden ilçe başkanı seçildi.

Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi binasında yapılan kongreye Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu, İl Genel Meclisi üyeleri Ali Özkılıç ve Celil Seymen, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Divan Kurulu Başkanlığı'na Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Adnan Günnar'ın seçilmesinin ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Yeniden başkan seçilen Hüseyin Kadıoğlu'nun okuduğu faaliyet raporunun ardından İl Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ve Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Rıza Hacıefendioğlu birer konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra seçimlere gidildi ve 400 delegeden 162'si sandık başına gitti. Geçerli olan 146 oyun tamamını alan Hüseyin Kadıoğlu yeniden ilçe başkanı seçildi.

AK Parti İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Kadıoğlu'nun yönetim kurulu ise şöyle oluştu: Hüseyin Kadıoğlu (Başkan), Mustafa Aslan, Muhammet Yıldırım, Mustafa Aydın, Muhammet Aksoy, Tayip Bozkurt, Muhammet Balcı, Abdullah Özyer, İbrahim Abanoz, İsmail Yılmaz, Dursun Kumaş, Cevdet Karataş, Fikret Aydın, Hasan Erbay, Ömer Yazıcı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler