AK Parti ziyaretlere başladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildikten sonra çalışmalarına hız veren Yılmaz Büyükaydın, İl Başkanı Muhammet Balta, il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konaklar mahallesi ve Kalkınma mahallesi teşkila

AK Parti ziyaretlere başladı

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirildikten sonra çalışmalarına hız veren Yılmaz Büyükaydın, İl Başkanı Muhammet Balta, il yönetim kurulu üyeleri ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konaklar mahallesi ve Kalkınma mahallesi teşkilat lokallerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı.

Trabzon'u hizmetle buluşturmak için tüm teşkilat mensuplarının birlik ve beraberlik içinde olmalarının önem taşıdığına vurgu yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, “Kazananın AK Parti olduğu bir kongre sürecini geride bıraktık. Bundan sonra gündemimiz yerel seçimler ve hedefimiz belediye. Tüm teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde Trabzon'umuzu hizmetle buluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu inançla çalışmalarımıza şehrin doğusundan Konaklar ve Kalkınma mahallelerinden başladık. Hep birlikte el ele kol kola vererek adayımıza değil hizmete odaklanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İl Başkanı Muhammet Balta'da Trabzon belediye başkan adaylığı için sürecin devam ettiğini, henüz bir adayda karar kılınmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler