Ak Parti yemekte buluştu

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, hafta içi açıklanması beklenen Trabzon Belediye Başkan adayıyla birlikte ses getirecek güçlü bir çıkışla sahaya inmeyi planladıklarını söyledi. Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle ve belde başkanlarıyla

Ak Parti yemekte buluştu

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, hafta içi açıklanması beklenen Trabzon Belediye Başkan adayıyla birlikte ses getirecek güçlü bir çıkışla sahaya inmeyi planladıklarını söyledi.

Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle ve belde başkanlarıyla Fevzi Hoca Balık Restoran'ta yemekli toplantıda bir araya gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın, 29 Mart tarihinde yapılacak seçimler öncesi çok önemli bir sürece girdiklerinin altını çizerek “Birlik beraberlik içerisinde bu önemli süreci başarıyla tamamlamak durumundayız. Bu süreçte hepimize önemli görevler düşmektedir. Öncelikle milletle olan bağımızı hiçbir zaman koparmamamız gerekiyor. Bizi destekleyenler kadar, bizi eleştirenlere de kulak vermeliyiz. Halkımızla ilişkiler kadar kendi içimizdeki iletişime de önem vermeliyiz. Ortak akılla hareket etmeliyiz. Küskünlükleri, kişisel hesapları, sorunları bir tarafa bırakarak, uyum içinde çalışmanın gayreti içinde olmalıyız” dedi.

Trabzon Belediye Başkan adayının hafta içinde açıklanmasını beklediklerini kaydeden Büyükaydın “Kim olursa olsun adayımız belirlendikten sonra hep birlikte adayımız etrafında kenetlenmeliyiz. Tüm teşkilatlarımızla birlikte adayımızın ilk açıklandığı gün birlik beraberlik içerisinde ses getirecek biçimde sahaya inerek gücümüzü ortaya koymalıyız” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset