AK Parti Trabzon'da süreç başladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, aday adaylık başvurularının bugün başlayacağını ve 14 Mart Pazartesi günü saat 17.00'de sona ereceğini bildirdi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Günnar, tüm seçim çevrelerinde AK Parti'nin seçime işti

AK Parti Trabzon'da süreç başladı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, aday adaylık başvurularının bugün başlayacağını ve 14 Mart Pazartesi günü saat 17.00'de sona ereceğini bildirdi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Günnar, tüm seçim çevrelerinde AK Parti'nin seçime iştirak etmesinin, parti adaylarının tespiti ve sıralamasında merkez yoklama usulünün uygulanmasının kararlaştırıldığını ifade etti. Aday adaylık başvurularının bugün başlamasının karara bağlandığını bildiren Günnar, başvuruların 14 Mart Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar süreceğini söyledi.

Milletvekilliği aday adaylığı başvurularının doğrudan Genel Merkez’deki ilgili birime veya il başkanlıklarına bizzat yapılmasına karar verildiğini ifade eden Günnar, milletvekilleri aday adaylarından alınacak özel aidat miktarlarının erkek adaylar için 3 bin Türk lirası, kadın aday adayları içinse bin 500 Türk lirası olmasına ve engellilik hallerini belirleyen aday adaylarından ise hiçbir ücret alınmamasına karar verildiğini belirtti.

Öte yandan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, 8 Mart Salı günü saat 13.00'te Genel Merkez’de, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset