AK Parti Trabzon'da istifa!

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu tarafından teşkilat mensupları için aday adaylık sürecinde 15 Ocak

AK Parti Trabzon'da istifa!

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çelik, milletvekili aday adayı olmak için AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu tarafından teşkilat mensupları için aday adaylık sürecinde 15 Ocak tarihine kadar istifa etme zorunluluğundan ötürü partideki görevinden ayrılan Çelik istifa dilekçesini 14 Ocak tarihi itibari ile İl Yönetim kuruluna sundu. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Mehmet Çelik şunları söyledi.“Bugün itibariyle partideki görevimden istifa ediyorum. Bu sürece gelene kadar il başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla, teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte referandum dahil tüm teşkilat çalışmalarında gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştık. Bundan sonraki süreçte de teşkilatımızın bir neferi olarak çalışacağım. Milletvekili aday adaylık sürecindeki diğer aday adayları ile birlikte başbakanımız ve genel başkanımız Sn Recep Tayip Erdoğan’a ve milletimize layık çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Allah(c.c) 2011 milletvekili seçimlerini milletimiz için hayırlara vesile kılsın diyerek Trabzon halkını saygılarımla selamlıyorum.

 

İlerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek milletvekili aday adaylığını resmen açıklayacak olan Çelik 1959 Trabzon merkez ayvalı köyü doğdu. Mareşal Çakmak Eğitim Enstitüsü mezunu olup 2003 yılında siyasete başladığı AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nda, Dış ilişkilerden sorumlu İl başkan yardımcılığı ve Yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Çelik ayrıca 1999 yılında Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği 2001- 2007 yılları arasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı. 2007- 2009 yılları arasında Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği yaparken 2009 yılından beri de Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcılığı görevinde yürütmekte. Ticaretle uğraşan Çelik evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset