AK Parti Trabzon’da flaş gelişme! “Yeni dönemde il yönetiminde görev almayacağım”

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı yeni yönetimde olmayacağını açıkladı.

AK Parti Trabzon’da flaş gelişme! “Yeni dönemde il yönetiminde görev almayacağım”

AK Parti Trabzon İl Başkan yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş yaptığı açıklama ile yeni yönetimde olmayacağını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Demirtaş, “İl başkanımız Sn. Sezgi Mumcu ile görüşerek kendilerinden müsaade istedim. Yeni dönemde il yönetiminde görev almayacağım.” dedi.

Halil İbrahim Demirtaş şu ifadeleri kullandı;

“Değerli dostlar, Kıymetli dava arkadaşlarım; AK Parti ile adım attığım siyasette 6 yıl İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, 5 yıl Trabzon Belediyesi Meclis Üyeliği ve son 6 yılda İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. Tüm bu görevlerde liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde ve izinde olmanın, bu kutlu davaya hizmette bulunmanın onurunu yaşadım. Partimize, davamıza, şehrimize, ülkemize ve ümmet-i Muhammed'e hizmet olan bu görevler; benim için gurur kaynağıdır. Bu kutlu davaya hizmet için seve seve üstlendiğim tüm bu görevlerim boyunca, ailemi ve işimi ister istemez çok ihmal ettim. Çocuklarımın büyüdüğüne şahitlik edemediğim gibi işlerimin aksadığı günler oldu.  İl başkanımız Sn. Sezgi Mumcu ile görüşerek kendilerinden müsaade istedim. Yeni dönemde il yönetiminde görev almayacağım. Elbette yine hep birlikte olacağız. Kayıtsız ve şartsız olarak Reisimiz, davamız ve partimizin emrinde olmaya devam edeceğim.  Bu bir veda değildir. Sadece aktif siyasete bir moladır. Bir daha ki dönüşüm lisans mezunu olarak olacak. Bu vesile ile geçmişten günümüze birlikte yol yürüdüğümüz bütün büyüklerime ve kardeşlerime, bütün dava arkadaşlarıma defalarca teşekkür ediyorum. Bu kutlu davayı zirveye taşımak için gayret sarfeden, dua eden herkesten Allah razı olsun. Bu süreçlerde elbette bende kalp kırıklıkları yaşadım. Ben hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik talep ediyorum. Sağlıcakla kalın, Allah'a emanet olun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset