AK Parti Trabzon'da büyük yemek

AK Parti Trabzon İl yönetimi, milletvekilleri ve teşkilatları bugün Novotelde düzenlenen toplantıyla bir araya geldi.

AK Parti Trabzon'da büyük yemek

AK Parti Trabzon İl yönetimi, milletvekilleri ve teşkilatları bugün Novotelde düzenlenen toplantıyla bir araya geldi.

Ak Parti Trabzon İl başkanı Adnan Günnar teşkilat yemeğinde konuşuyor. Günnar, “Geleceği olan tek parti Ak Parti olduğu gözlemleniyor. Muhalefeti yoğunluğun arasında takip etmeye çalışıyorum. Halleri ortada. Bu dönem aday gösterilmeyen milletvekillerimiz var. Ama küsmek yok. Bundan önce Trabzon’un belediye başkanı yoktu. 5 yıl boşa gitti. Biz adayımızın yanında olduk ve Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu şehre fazlasıyla başkanlık yapıyor. Biz halkımıza yaptıklarımızı anlatabilirsek, daha yapacak bir şeyimiz kalmaz. Sayfalara sığmayacak hizmetlerimiz var.  Birkaç gün önce TOKİ başkanımızın içerisinde 500 bin konut olan dosyasını gördüm ve çok daha fazla şeylerin yapılabileceğine bir kez daha inandım. Bizler yoğun çalışırken teröristler boş durmuyor. Her seçim öncesi yaptıkları gibi yine bir polisimizi şehit ettiler. Muhaliflere sesleniyorum. Söylemlerinize dikkat edin. Sayın başbakan söylemleriyle cumhuriyetçiliğin ne demek olduğunu defalarca söylemiştir. Partimizin teşkilatlarımızda görev yapmış 4 rahmetli arkadaşımızı plaketle anmak istiyorum. Mehmet Akkaya abimizi saygıyla anıyoruz. Sizlerin ivmesiyle Türkiye’yi kalkındıracağız. Emeklerimiz öldükten sonra da amel defterimize işleyecektir. Siyaset yaparken herkes dikkat etsin. Ak Parti iktidara gelecektir.

Mehmet Akkaya Trafik kazasında, Hanefi Saran, Orhan Gültekin, Burçak Sevim (Zigana dağında öldü) anısına yakınlarına Bakan Faruk Nafiz Özak tarafından plaket verildi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşuyor…

Ölen 4 arkadaşımızın haysiyet ve şerefle geçmiş kısa ömürlerini bir slaytla izledik. Dün de görev başında hayatını kaybeden arkadaşımızı da rahmetle anıyorum. 12 haziran seçimlerinin Türkiye tarihinin en büyük seçimi olacağına inanan bir toplum görüyorum. Gün bugündür. Hiçbir kırgınlık göstermeden bizimle olan milletvekillerimiz şu tabloyu gösteriyor. Biz güçlüyüz. Biriz. Bugüne kadar herhengi birisine kızmış kırılmışsak birbirimize burada sizin huzurunuzda özür diliyorum. Bu vatanın bu milletin size bize ihtiyacı var. Gün bugündür.Bu anlayışta devam edeceğiz.

Salih Cora konuşuyor.

2001 yılında hamurunu teşkilatlarımız yoğurdu, halkımız tabelaları astı. Ak Partiyi sizler aydınlığa çıkardınız. Ülkedeki yolsuzluk haksızlıklara lambayı sizler yaktınız. Ve yine sizler bizleri aranıza kattınız. Siz değerli teşkilat gruplarına ne kadar teşekkür etsek azdır. İMF kapısında dolaşan ülkeyi buralara getirdik. Bunlar sizlerin istekleri ile oldu. Türkiye 2023’te çok önemli bir seçime gidecek. Biz bunun farkındayız. Bu sadece ülkemizi değil dünyayı ilgilendiren bir seçim olacak. Trabzon’da 6-0’ı gerçekleştireceğimize inanıyorum. Halkımızı ziyaret ediyoruz. Ben böyle onurlu gururlu bir seçim süreci yaşadım. Halk her şeyi biliyor. Biz tamamız, biz AK Partiliyiz diyor. Muhalefete gidin başka kapıya diyor. Biz 12 hazirana hazırız. Sizlerde hazır mısınız? Sizleri saygıyla selamlıyorum

Yunus Karabela Konuşuyor…

Alnımızın akıyla 8,5 yıl başardık. İnşallah bundan sonra da başaracağız. Hedefimiz 2023’te Türkiye’yi lider ülkelerden biri Trabzon’u da lider illerden biri yapmaktır. Bunun nasıl olacağını hepimiz biliyoruz. Yola çıkarken milletimizin hizmeti hak ettiğine inanarak çıkıyoruz. Başbakanımızın sevdiği şiiri ile devam ediyorum

Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte!
Ölsek de sevinin, eve dönsek de!
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir

 Yolumuz açık olsun…

Aydın Bıyıklıoğlu konuşuyor... 

Hiçbir hükümet bu kadar çok seçime girmemiştir. Eğer ülkemizin 8.5 yılda yaptığı kazanımlar halkımıza anlatılabilmişse bize bu yeter. Demokraside ülkeleri kaldıran sistemler, demokrasi haricindeki ülkelerin durumu ortada.Bunları Türkiye AK Parti ile aşacaktır.

Mustafa Cumur konuşuyor…

Seçim arefesindeyiz. Tüm arkadaşlarımızla bir araya gelmek çok güzel, teşekkür ediyoruz. Slayt gösterisindeki arkadaşlarımızı burada anmamak olmaz.  Ne kadar sözler söylesek arkadaşlarımız için boş. Bu dava millet davasıdır. Biz bu davaya hizmet etmek için mevki seçmeyiz. Bazı arkadaşlarımız maalesef atıl kalmış yeniden aktif hale getirmek il başkanımızın elindedir. Yetişmiş arkadaşlarımızı heba etmemeliyiz. Arkadaşlarımızı meclise hep birlikte taşıyacağız. Türkiye hukuk devleti. Bu seçimde ya özgürlükçüler ya da Ergenekoncular kazanacak.

Asım Aykan Konuşuyor...

Ülkemiz son 30 yıl en kötü bedelini ödedi. Bizim dönemimiz hariç. 3 kırılma noktamız var. Biri terör. Bugün yine karşımızda. Biz bunlara alıştık. 2’si ekonomik kriz. 2000 yılında biz yine kurtardık ülkeyi. 3’sü Bir gecede 400 bin kişi emekli oldu.  Bu 3 nedenden dolayı Türkiye yıllardan beri çekiyor. AK Parti 8.5 yıl sonra bunları aşarak alnımız ak insanların önündeyiz. Allah hepinizden razı olsun. Bu işi geleceğiniz için yapın. Bu Tayyip Erdoğan’ın değil hepimizin davasıdır. Biri gelir biri gider. Dünya 2 kapılı bir handır. Bu topyekün bir mücadeledir. Bize nerede görev yapacağımızı söylerler biz de orada görevimizi yaparız. Bir anayasa değişikliğine ihtiyacımız var. AK Parti ustalık dönemini yaşayacaktır. Karadeniz’de Petrolü bu hükümet bulacaktır. Demiryolu ve Yayla projeleri gerçekleşecektir. Bunlar olursa Trabzon’un Türkiye’nin nerelere geleceğini tahmin edemiyoruz.

Safiye Seymenoğlu konuşuyor…

Biz AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Buradan belli oluyor. Çalışmalarımıza alnımız ak devam ediyoruz. Teşkilatlarımız bu noktada büyük önem taşıyor. 6-0’ı el ele verirsek yapabiliriz. Çok zor değil. Yeterki çalışalım.

Faruk Özak konuşuyor...

Bugün sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir seçim dönemindeyiz. İyi ki demokrasi var. Bugün menderesi hatırladığımızda onlar için bin kat daha zordu. Maalesef darağacına gidiyor. Burada kaptanımız çok önemli. Türkiye’ye çok iyi başbakanlar geldi ama bizim başbakanımız gibisi gelmedi gelmeyebilir de. Tarih yazanlar bu dönemi çok iyi yazacaktırlar. Gerçekten 8.5 yılda çok iyi işler oldu. DSP’ye CHP ye bakıldığı zaman bakmak istemiyoruz. Biz geldik 48 milyon doları geri aldık ve o günleri geride bıraktık. Türkiye altın dönemini yaşıyor. Bütün ülkede petrol krizi yaşanmasına rağmen başbakanın da dediği gibi kriz Türkiye’yi teğet geçti. Çok şey yaptık ve yapacağız da. Trabzon’a bir baktığınızda Trabzon uçağın kalkışı gibi kalktı gitti. Trabzon’a gelen siyaset adamları bana Faruk Trabzon’a ne oldu. Bütün yatırımları buraya mı yaptın diyor. 151 olimpiyat sayısına çıktık. Delilsiz kimse konuşmasın. Bizim 61 projemiz var dedik. Yoksa gelip konuşsunlar. Hodri meydan. Deliliniz varsa gelin. 2. Tanjant yolu yapılacak. Beşirli’den Maçka’ya 19, 5 kmlik bir yol olacak. Bismillah dedik başladık. Erdoğdu yolu hemen başladık Ayasofya için şunu söyledik. Kazansak da kaybetsek de burası yıkılacak. Biz bunları biraz Erdoğan Bayraktar’a güvenerek yaptık. O da Trabzon’a ayrıcalık tanıdı. Bunun içinde teşekkür ediyoruz. 5 yılda Trabzon belediyesi ne yaptı. Biz gazetesini yaptık. Bu gazeteyi elinizden indirmeyin. Ne yaptınız diye sorduğumuzda bize hiç bir şey diyememişti. 2 yılda biz telafi ettik. İnşallah bunlar daha da iyi yerlere gelecek. Trabzon’a ne yapabiliriz biz bunun derdindeyiz. 2023 dünyanın en büyük ekonomisi olacağız. Asım beyin Mustafa beyin konuşması bir faziletin örneğidir. Biz bu istikbal savaşını kazanacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset