AK Parti Trabzon yemekte buluştu

Akçaabat ilçesinde bir köfte ve balık salonunda gerçekleşen yemeğe milletvekili aday adaylarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.Yemekte bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Günnar, hedeflerin

AK Parti Trabzon yemekte buluştu

Akçaabat ilçesinde bir köfte ve balık salonunda gerçekleşen yemeğe milletvekili aday adaylarının yanı sıra AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe başkanları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İl Başkanı Adnan Günnar, hedeflerinin partinin her kademesinde mücadeleye devam etmek olduğunu belirterek, “AK Parti’den aday adayı olarak ülkemizi yönetmeye talip olan bu değerli adaylarımızı tebrik ediyorum. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimde ilimizde 6, ülkemizde 550 milletvekili seçilecek. Bizim hedefimiz sadece Trabzon değil, sadece Türkiye değil, hemen yanı başımızdaki mazlumların ve mağdurların hakkını savunabilecek, ben varım diyebilecek, teşkilat mensupları ve milletvekilleriyle birlikte bu davaya hizmet etmektir.

Yorulmadan, dimdik durabilecek, bu anlayışa, bu davaya hizmet etmektir. Milletvekili adayı olsak da, olmasak da, hedefimiz, Türkiye’nin önünü açmak için, düşmanlarımızın nefesini kesmek için, bayrağımızı gururla dalgalandırmak için mücadeleye devam etmektir. Listelerde hangi arkadaşımız olursa olsun, tüm gayretimizle milletvekillerimizle mahalle mahalle, köy köy dolaşmaya şimdiden hazırız. 

Teşkilat mensupları olarak milletimize davamızı anlatarak Türkiye’nin tarihinde görülmemiş 3. dönem iktidara talip olacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset