AK Parti Trabzon SKM çalıştayı yapıldı

AK Parti Trabzon SKM Çalıştayı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

AK Parti Trabzon SKM çalıştayı yapıldı

AK Parti’de 31 Mart Yerel Seçimleri Trabzon SKM Çalıştayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Trabzon’da bir otelde düzenlenen toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Ortahisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, İlçe belediye Başkanları, Belediye Başkan adayları ve partililer katıldı.

Bakan Cahit Turhan çalıştayda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Bu seçime has bundan bir önceki seçimde belki başlamış olan fakat bu seçimde de bundan sonraki süreçte yürütülecek olan ittifak ve Türkiye’deki demokratik siyaset mücadelenin nasıl şekilleneceği konusunda da belirli adımlar atıldığı bir döneme giriyoruz. Artık 40 tane partili seçim pusulalarının çarşaf çarşaf olduğu bir dönemi Türkiye yavaş yavaş kapatıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın seçimlerde yaptığı konuşmalar bizim için temel ana unsurları ifade eder. Seçim stratejidir. Başarı, strateji, planlı, programlı çalışmayla gelir. Her insanın düşünce sistematiği yapısı aynı değildir. Her insanı ikna etme metodu da aynı değildir” dedi. 

Halkın AK Parti'yi takdir ettiği için iktidarda tuttuğunu belirten Turhan, ”Eksiklerimizi tamamlamak için yine bu göreve talip oluyoruz. Daha yapacak çok iş var deme mütevaziliğini göstererek çalışma yapmamız lazım” diye konuştu. 

AK Parti Trabzon SKM çalıştayı yapıldı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Sayın bakanım, saygıdeğer teşkilat mensuplarımız 31 Mart Yerel Seçimler Seçim Koordinasyon Merkezi Çalıştayına hoş geldiniz” şeklinde sözlerine başlayarak açıklamalarını şöyle sürdürdü;

31 Mart tarihinde ilimizde büyükşehir belediye başkanlığı, 18 ilçe belediye başkanlığı, 272 belediye meclis üyeliği ve 704 muhtarlık seçimini yapmak üzere yerel seçimler gerçekleştirilecektir. Trabzon ilimizde 2213 sandıkta oy kullanılacak ayrıca engelli vatandaşlarımız için 18 adet seyyar sandık, hükümlü ve tutuklular için 2 adet cezaevi sandığı kurulacaktır. Bu sandıklarda 594 bin 589 seçmenimiz oy kullanacaktır. Kurulan tüm sandıklarda seçim koordinasyonunu sağlamak amacıyla sandık bazlı çalışmalarımız tamamlanmıştır. Seçim sathı mailine girdiğimiz 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren saha çalışmalarımız seçim koordinasyon merkezimizin kontrolünde tüm hızıyla devam etmektedir. 18 şubat pazartesi gününden itibaren de seçim kampanyamız filen başlayacaktır. 40 günlük seçim kampanyamızda daha evvelki seçim kampanyalarımızda olduğu gibi çalınmadık kapı, adım atılmamış sokak, girilmedik gönül bırakmayacağız. 

AK Parti Trabzon SKM çalıştayı yapıldı

Kıymetli liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği tevazu samimiyet gayret ilkeleri ve önce millet önce memleket şiarıyla inşallah gece gündüz demeden çalışacağız. Her bir vatandaşımıza tevazu ile davamızı anlatacağız, vatandaşımızı samimiyetle dinleyeceğiz ve tüm halkımızın sorunlarına çözüm bulmak için gayretle çalışacağız. Sevgili teşkilat mensubu arkadaşlarım, yerel seçimler çok önemlidir. AK Parti’yi AK Parti yapan, AK Parti’yi millete hizmetkâr eyleyen, 17 yıl boyunca da arkasında eserler bırakmasını sağlayan millet derdidir, dertli olma halidir. Çünkü milletimizin derdi bizi yollara düşürmüştür. Milletimizin meselesi bizi harekete geçirmiştir. Milletimizin acısı, hüznü, ıstırabı bizi milletimize hizmetkâr eylemiştir. İnşallah yerel seçimlerden sonrada büyükşehir belediye başkanımız, 16 ilçe belediye başkanımız, 2 cumhur ittifakı belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle milletimize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Bu hizmetkârlığı tevazu samimiyet ve gayretle gerçekleştireceğiz.

AK Parti Trabzon SKM çalıştayı yapıldı

Başkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın belirttiği üzere 31 Mart yerel seçimleri beka meselesidir. Bölücü örgütün siyasi uzantıları ve Pensilvanya tarafından desteklenen karşı blokun, vatan ve beka gibi hiçbir hedefi hiçbir hassasiyeti yoktur.  Yegâne hedefi AK Parti'ye çelme takmak, yaşadığı hezimetlerin öcünü almaktır. İçinde Kandil'in, Pensilvanya'nın, ülkemize husumeti aşikâr tüm çevrelerin olduğu ittifakın yerli ve milli olması mümkün değildir.  Ülkemizde meydana gelen son hadiseler, 31 Mart'ı salt bir mahalli idareler seçimleri olmaktan çıkarmıştır. Bu seçimler, ülkemiz açısından bir beka meselesine, bir beka seçimine dönüşmüştür. Trabzon ilimizde bu ruh hali ile yerel seçimlerde, şer odaklarına karşı gür sesi ile cevabını verecektir.  Saygıdeğer teşkilat mensuplarımız, bu duygularla, 31 Mart yerel seçimlerinde büyük bir zaferle çıkma arzusu ve gayreti ile seçim koordinasyon merkezi çalıştayını gerçekleştiriyoruz. Partimizin en üst kademesinden en alt birimine kadar koordineli olarak tüm gayretimizle çalışacağız. Tüm kalbi duygularımla sizleri selamlıyor çalıştayımızın hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” 

AK Parti Trabzon SKM çalıştayı yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset