AK Parti Trabzon rekor kırdı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı Ali Şükrü Çeliktürk, Ak Parti Trabzon teşkilatlarının üye sayısı 67 bine ulaştığını ve bununda Trabzon için bir rekor olduğunu söyledi.AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkan

AK Parti Trabzon rekor kırdı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı Ali Şükrü Çeliktürk, Ak Parti Trabzon teşkilatlarının üye sayısı 67 bine ulaştığını ve bununda Trabzon için bir rekor olduğunu söyledi.

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım Medya Başkanı Ali Şükrü Çeliktürk, bir açıklama yaparak teşkilat çalışmaları kapsamında üye sayısı konusunda bilgiler verdi. Teşkilat çalışmaları kapsamında Trabzon’da 67 bin üyeye ulaştıklarını ifade eden Çeliktürk “ Bu rakam biz göreve geldiğimiz yıl (2010) 18 binlerdeydi. Şimdilerde ise bu rakam 18 binin yaklaşık dört katı fazlası olan 67 bine sayısına ulaştı.  Bu rakam Trabzon için bir rekordur. Partililerimizin çalışmaları, toplumda oluşturduğu algı ve duruş bu sayıya oluşmasında etkili oldu. Bu çalışmalar da genel merkezimiz tarafından izleniyor ve takdir ediliyor" dedi.

Teşkilat mensuplarımızın olağanüstü gayretleri ile üye sayısında rekorlar kırdıklarının altını çizen Tanıtım Medya Başkanı Ali Şükrü Çeliktürk şunları söyledi: “ 2012 Nisan ayında ulaştığımız 67 bin üye ile hem sayısal hem de oransal bazda Türkiye genelinde üst sıralarda olma başarısını elde ettik.

Bu başarıda başta il başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe, belde ve mahalle başkanlarımız köy temsilcilerimiz olmak üzere herkesin büyük emeği var.  Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımızdan Allah razı olsun. Bundan sonra da aynı tempoda teşkilat çalışmalarımızı devam ettirerek Trabzon’da üye sayımızı 80 binlere çıkarmayı hedefliyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz. Başbakanımızın Trabzon’a bakış açısını çok iyi biliyoruz. Bizlerde Trabzon’da onu mahçup etmeyerek hedefimizi daha da artıracağız”.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset