AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Ferhat Aksoy: “Bana çalışmak düştü”

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ferhat Aksoy Haber61’e konuştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ferhat Aksoy, “Ülkemizin de kaderini belirleyecek olduğuna inandığım bu seçim adına 1 oydan daha fazlasını verebilecek olduğum bir yolculuk benimkisi” dedi.

Haber61’e açıklamalarda bulunan Aksoy, İslam Aleminin Ramazan ayını tebrik etti. 

Kendisini tanıtan Aksoy, "1990 Trabzon doğumluyum. Memleketim Beşikdüzü’dür. Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı üzerine eğitim hayatımı tamamladıktan sonra ticarete olan ilgimden dolayı birçok farklı alanda ticaret ile uğraştım.  Hala daha devam eden şirketlerimizde birçok kişiyi istihdam ettirmekteyim." dedi.

Kapı kapı dolaşabilecek biri olduğuna vurdu yapan Ferhat Aksoy, "Kapı kapı dolanabilecek enerjim olduğuna inanıyorum. Seçimlerin aranan adamıyım diyorum. Kısa bir süre önce seçim geçirdik oradan da idmanlıyım. Allah nasip ederse hizmet etmek için uğraşacak bir kişiyim. 15 Mayıs hedefimiz. Bıkmadan usanmadan çalışacağız. 78 tane aday adayı başvurumuz olduğunu öğrendim bugün. Benim yapacak olduğum layıkıyla seçimi kazanmak. Ülkemizin de kaderini belirleyecek olduğuna inandığım bu seçim adına 1 oydan daha fazlasını verebilecek olduğum bir yolculuk benimkisi. Bana çalışmak düşer. Hizmet edeceğim derdim bu.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset