AK Parti Trabzon kongre bilmecesi

AK Parti Trabzon Merkez ilçe Teşkilatının Pazar günü saat 10:00'da Novotel'de yapacağı kongre öncesi işler karıştı.Ak Parti Trabzon Merkez ilçe teşkilat kongresinin ikinci kez ertelenme olasılığı olduğu iddia edildi.İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın destekle

AK Parti Trabzon kongre bilmecesi

AK Parti Trabzon Merkez ilçe Teşkilatının Pazar günü saat 10:00'da Novotel'de yapacağı kongre öncesi işler karıştı.

Ak Parti Trabzon Merkez ilçe teşkilat kongresinin ikinci kez ertelenme olasılığı olduğu iddia edildi.

İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın desteklediği mevcut başkan Zeki Kavanoz’un seçimleri kazanma ihtimalinin artması üzerine bu ikiliye muhalif olan partinin etkin isimlerinin Ankara’ya giderek genel merkezde ağırlığını koyduğu ve seçimi ikinci kez erteletnmesini konusunda teşkilattan sorumlu yöneticileri ikna ettikleri öğrenildi.

Ankara’da yapılan görüşmeler sonunda genel merekez teşkilat sorumlularının seçimlerin ikinci kez ileri bir tarihe ertelenmesi konusunda ikna oldukları iddia edilirken bu akşam saatlerinde Trabzon’a gelmesi beklenen genel merkez teşkilatlanma sorumlularının taraflarla görüşerek erteleme kararını açıklamaları bekleniyor.

HENÜZ ERTELEME KARAR YOK
Pazar günü saat 10:00'da Novotelde yapılması planlanan AK Parti Merkez ilçe kongresi Genel merkez tarafından ileri bir tarihe erteleneceği iddiası AK Parti Trabzon teşkilatları tarafından doğrulanmadı.

AK Parti Trabzon yetkileleri kongrenin ikinci kez erteleneceği konusunda şuana kadar kendilerine herhangi bir bilgi ulaşmadığını açıkladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler