AK Parti toplantısı Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nca düzenlenecek olan AK Parti Yerel Yönetimler 4. Bölge Toplantısı 1 Eylül Cumartesi günü Trabzon gerçekleştirilecek.Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hayati Er, gerçekleştirile

AK Parti toplantısı Trabzon'da

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nca düzenlenecek olan AK Parti Yerel Yönetimler 4. Bölge Toplantısı 1 Eylül Cumartesi günü Trabzon gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Hayati Er, gerçekleştirilecek olan toplantının AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi başkanlığında yapılacağını söyledi.

Er sözlerini şöyle sürdürdü: “Yerel yönetimler bölge toplantımıza “Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 4. Bölge Koordinatörümüz, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, miletvekilleri, Trabzon, Artvin, Rize, Bayburt, Gümüşhane, Giresun ve Ordu illeri il başkanları ve yerel yönetimler başkanları, Belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri katılacak.

Pelitli Beldesi’ndeki Yalıpark Otel’de Saat 13:00’da başlayacak olan bölge toplantısında yerel yönetimlerin yapmış olduğu çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulacak"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset