Ak Parti Tonya teşkilatı toplandı

AK Parti Tonya İlçe Teşkilatı kasım ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilçede Anadolu Lisesi, anaokulu ve amfi tiyatronun AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını belirter

Ak Parti Tonya teşkilatı toplandı

AK Parti Tonya İlçe Teşkilatı kasım ayı Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Tonya İlçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilçede Anadolu Lisesi, anaokulu ve amfi tiyatronun AK Parti iktidarı döneminde yapıldığını belirterek, ''İlçemiz genelinde tüm okullarımızın eksikleri bizim dönemimizde giderilmiştir. Tonya-Erikbeli-Kürtün yolunun altyapısı tamamlandı. 2010 yılında asfaltlanarak hizmete girmesi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tonya-Çayırbağı-Düzköy yolunun planlamaya alınması bizim dönemimizde başladı ve 2010 yılında bitirilmesi hedefleniyor. Yapımı devam eden Beşikdüzü-İskenderli yolu devam ediyor'' dedi.

Yakupoğlu, köylerin ilk defa bu dönemde asfalt ve beton yolla tanıştığını savunarak, ''17 yıldır yapılmayan afet konutları yine bizim dönemimizde bitirilerek afetzedelerimize teslim edildi. Tonya içme suyu projesi kapsamında ülkemizde ilk defa paket arıtma sistemi bizim ilçemizde gerçekleştirilmiştir. Büyük Mahalle su projesi devam ediyor. Sayraç su projesi için gerekli ödeneği çıkarttık. Çayıriçi su projesi tamamlanarak hizmete girdi'' diye konuştu.
Özel İdare binasının yapımına başlandığını ve 2010 yılında hizmete gireceğini anlatan Yakupoğlu, ''Gençlerimizi toprak sahadan kurtardık ve ilçe stadını çimlendirdik. Kapanma aşamasına gelen Tonyakoop'u halkımız bize seçimsiz olarak devretti. Bugün itibariyle işçiye bir lira borcu yok. Taşımacıya borcu yok. Borç yükünü de 3'den 2.5'a indirdi. Arıtma tesisi yapım aşamasına getirildi, ayrıca kalorifer tesisatı yaptık. Üreticinin süt parası zamanında ödenir hale getirilmiştir.'' dedi.
Tonya Belediye Başkanı Ahmet Kurt ise Tonya-Kürtün grup yolunun Trabzon'daki en önemli grup yollarının arasında yer aldığını vurgulayarak, ''Devlet planlama bu yolun önemini biliyor. İnşallah 2010 yılında bu grup yolumuz bitirilmiş olacak. İlçemize rehabilitasyon merkezi kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Yine ilçemizin olmazsa olmazlarından olan yüksek okul için de girişimlerimiz sürüyor. Amacımız 2010 yılında ilçemize daha büyük hizmetler kazandırmaktır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler