Ak Parti Seçim irtibat bürosu açıldı

AK Parti Ortahisar Kaymaklı Mahallesi seçim irtibat bürosu törenle açıldı.

Ak Parti Seçim irtibat bürosu açıldı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı, Kaymaklı Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunu geniş katılımlı törenle açtı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’ne yönelik çalışmalarını sürdüren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı, ilçedeki 85 mahallede vatandaşlara kolaylıkla ulaşabilmek adına seçim irtibat ofislerini faaliyete geçiriyor.

Kaymaklı Mahallesi’nde, Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Cumhur İttifakı AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar Kaymaklı Mahalle Başkanı Lokman Büyükyılmaz’ın ile ilçe yöneticileri, mahalle teşkilatı ve mahalle sakinlerinin de katılımlarıyla seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

İlçe Başkanı Temel Altunbaş, açılışa katılan partililere ve vatandaşlara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. 

Ak Parti Seçim irtibat bürosu açıldı

31 MART İÇİN ENDİŞE YOK

Altunbaş, 31 Mart’ta yerel seçimlerin gerçekleştirileceğini hatırlatarak başladığı konuşmasında, “31 Mart’ta, inşallah Ortahisar’da çok kıymetli Ahmet Metin Genç başkanımızı, büyükşehirde de çok değerli Murat Zorluoğlu başkanımızı belediye başkanı olarak seçeceğiz. Bundan en ufak bir endişemiz yok” dedi.

DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTEYENLERE KARŞI MÜCADELE

’31 Mart’ta sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz’ diyen Altunbaş, “31 Mart’ın çok farklı anlamları var. Sadece belediye başkanlığı seçimi olarak görmek hataya sebebiyet verir ve yanlış olur. Biz, 31 Mart’ta sandığa sahip çıkarak 17 yıllık kazanımlarımıza sahip çıkacağımız bir seçime giriyoruz. Ülkemizi istikrarsızlaştırmak isteyenlere, ülkemizi eskiden olduğu gibi emir alan bir ülke konumuna düşürmek isteyenlere, bize ülke olarak diz çöktürmeye çalışanlara karşı bir mücadele vermiş olacağız. 31 Mart seçimlerine özellikle bu açıdan bakmalıyız” sözleriyle partilileri ve vatandaşları uyardı.

Ak Parti Seçim irtibat bürosu açıldı

KIRGINLIKLARI BİR KENARA BIRAKIN UYARISI

‘Kızdım, gönül koydum, AK Parti’ye oy vermeyeceğim’ diyenlerin olduğunu söyleyen Altunbaş, “31 Mart’ta bizden beklentileri olanlar var. Onların ümitlerini, umutlarını boşa çıkarmamak için sandığa gideceğiz. Partimize hizmet edipte bir takım sebeplerden ötürü dargın olan kardeşlerimiz, arkadaşlarımız, dava arkadaşlarımız kimlerse, kapı kapı gezin ve bu işin ehemmiyetini onlara anlatın. Gönül coğrafyamızda bize yüzünü dönmüş, ümidini bize bağlamış olanların tüm beklentilerini taze tutacağımız bir seçime gidiyoruz. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakacağız” ifadelerini kullandı. 

HİZMET AK PARTİ’NİN İŞİ

Konuşmasının sonunda gönül belediyeciliğine değinen ve ‘Hizmet, AK Parti’nin işidir.’ diyen Altunbaş, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Gönül belediyeciliğini de yeni dönemde çok daha net göreceksiniz. Trabzon’a gelecek olan hizmetleri başkanlarımızla birlikte çok daha hızlı bir şekilde yerine getirmiş olacağız. Hizmetse, hizmet bizim işimiz. Hizmet, AK Parti’nin işi. İnşallah belediye başkan adaylarımızı sandıktan çok güçlü bir şekilde çıkaracağız. Bu, hepimizin de sorumluluğumuzdur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset