AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: "AK Parti Türkiye'nin yarınıdır"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere dair değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: "AK Parti Türkiye'nin yarınıdır"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği programda açıklamalarda bulundu.

Çebi: “Gençlerle birlikte hazırız, inanıyoruz ve biliyoruz ki, 14 Mayıs’ta bir ülkenin devlet başkanını değil, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının, İslam ülkelerinin, mazlum milletlerin liderini, bir dünya liderini seçeceğiz.” dedi.

GENÇLİK BULUŞMALARI SÜRÜYOR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar İlçe Gençlik Kolları başkanlığının organizasyonunda düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi. Gençlik buluşmasında AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan ile ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Programda gençlerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Gençlerle belli periyodlarda sürekli bir araya geliyoruz ve bu buluşmaları önemsiyoruz. Geleceğimiz gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Bizler de tüm gücümüzle Türkiye Yüzyılını gençlerimize emanet etmenin uğraşı gayreti içerisindeyiz. Bunu gençlerimizle birlikte hep birlikle el ele vererek başaracağız.” dedi.

TÜM ŞER ODAKLARI AYNI ÇİZGİDE BULUŞTU

Mayıs ayında yapılacak seçimlere atıfta bulunarak konuşmasını sürdüren Çebi, ”Eşi benzeri görülmemiş algı operasyonlarıyla, türlü yalanlarla Türkiye’nin yükselişinin önlemek isteyen tüm şer odaklar, vatan ve millet düşmanları, iç ve dış mihraklar aynı çizgide yan yana yürüyorlar.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN YARINIDIR

AK Parti’nin derdi, hedefi Türkiye’nin aydınlık yarınlarıdır. Bu anlamda AK Parti davası istiklal ve istikbal davasıdır. Türkiye’de hayal dahi edilemeyenlerin tek tek yerine getirilmesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK kadroların hizmet aşkının, aziz milletimizle kurdukları gönül bağının tezahürüdür. Bundan sonra da aziz milletimizin çizdiği istikamette çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

BİR DÜNYA LİDERİ SEÇECEĞİZ

Türkiye’nin jeopolitik konumu itibarıyla önemi üzerinde duran Çebi, gençlere seslenerek sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye İslam’ın kalesidir, İslam’ın sancaktarıdır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da İslam’ın lideridir. 14 Mayıs sadece bir sandık seçimi değildir. Bu bir kader seçimi, Türkiye’nin istiklal ve istikbal seçimidir.  Türlü oyunların, türlü hain girişimlerin farkındayız. Hazırız, inanıyoruz ve biliyoruz ki, 14 Mayıs’ta bir ülkenin devlet başkanını değil, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının, İslam ülkelerinin, mazlum milletlerin liderini, bir dünya liderini seçeceğiz. Tüm şer odakların selam durağı o lider Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler