AK Parti, önceki seçimlerde aday gösterdiği isimler için yeni bir taktik belirledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler öncesi 20'den fazla ilde seçmenlerle buluşacak, Ankara'da ilk iftarını şehit aileleriyle yapacak. AK Parti, eski üyelerle "vefa buluşmaları" düzenleyecek.

AK Parti, önceki seçimlerde aday gösterdiği isimler için yeni bir taktik belirledi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere hazırlık sürecinde yoğun bir kampanya programı izleyecek. Seçim öncesi son üç haftalık dönemde, Erdoğan 20'den fazla ilde seçmenlerle buluşacak. Ramazan ayının maneviyatını da dikkate alarak şekillendirilen seçim programı kapsamında, Erdoğan'ın ilk iftarı Ankara'da devlet protokolü ve şehit aileleri ile yapması planlanıyor.

İlk İftar ve İl Ziyaretleri

Cumhurbaşkanı, ramazanın ilk günlerinde Ankara'da bir dizi önemli buluşmaya imza atacak. İlk iftarını devletin zirvesi ve şehit aileleri ile gerçekleştirecek olan Erdoğan, ertesi gün büyükelçiler ve AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri ile bir araya gelecek. Ardından Şırnak, Mardin, Ağrı, Van, Erzurum ve Konya gibi şehirleri kapsayan bir ziyaret turuna çıkacak.

Vefa Buluşmaları ve Eski AK Partili Adaylara Yönelik Strateji

AK Parti, ramazan boyunca bakanlar, milletvekilleri ve parti yöneticilerinin katılımıyla "vefa buluşmaları" adı altında bir dizi etkinlik düzenleyecek. Parti, seçmenlerin yanı sıra eski teşkilat üyeleriyle de buluşacak. Ev, hastane, huzurevi ziyaretlerinin yanı sıra, şehit yakınları ve gazilerle de görüşmeler yapılacak.

Özellikle dikkat çekici bir nokta olarak, AK Parti'den ayrılarak başka bir partiden aday olan eski üyelere yönelik yeni bir strateji belirlendi. Bu strateji, ev ev dolaşarak "Biz büyük bir aileyiz" teması altında, her mahallede günde en az beş ev toplantısı yapılmasını içeriyor. Bu yeni yaklaşım, İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa ve Şanlıurfa gibi rekabetin yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere, ülke genelinde uygulanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin bu yoğun ve çeşitlendirilmiş kampanya programı, seçim öncesinde seçmenlerle maksimum düzeyde etkileşim sağlamayı amaçlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset