AK Parti Merkez İlçede iftar!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı’nın Ağustos Ayı Danışma Meclisi toplantısı coşkulu bir katılımla yapıldı.AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, 30 bin kişinin açlık öldüğü Somali’yi düşünmenin kendilerinin insani görevi olduğunu belirt

AK Parti Merkez İlçede iftar!

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı’nın Ağustos Ayı Danışma Meclisi toplantısı coşkulu bir katılımla yapıldı.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, 30 bin kişinin açlık öldüğü Somali’yi düşünmenin kendilerinin insani görevi olduğunu belirterek, AK Parti Trabzon Merkez İlçe’nin Somali için topladığı 23 bin 700 TL’yi dün itibariyle banka hesabına yatırdıklarını dile getirdi.

İkram Sofrası’nda düzenlenen danışma meclisi toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ile Safiye Seymenoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, AK Parti’nin cumhuriyet tarihi ve dünya siyasetinde bir ilk olduğunu ifade ederek, “Bu birlik ve bütünlüğümüzü bu samimiyetimi içimizden yada dışımızdan bozmak isteyen hiç kimseye fırsat vermememiz gerekir. Bütün AK Partililerin asli görevlerinin başında bu hassasiyete önem vermek gerekir” dedi.

14 Ağustos’ta AK Parti’nin 10. Kuruluş Yıldönümünü coşkuyla kutladıklarını dile getiren Kavanoz, şu ifadelere yer verdi: “Partimiz bundan tam 10 sene önce ‘Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ ilkesiyle siyaset sahnesine girdi ve değerler malzemesi olarak siyasetteki yerini aldı. 10 yıl öncesiyle bugün kıyas edemeyeceğimiz bir şekilde Türkiye değişmiştir.

Bu değişim Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun ekibi olarak herkesin içinde bulunduğu kadroyla gerçekleşti. Sizler bu değişimde söz sahibi oldunuz, emek verdiniz, bu değişimde hepinizin alın teri, fedakarlığı ve çabası mevcuttur.

Bu seçim döneminde Trabzonspor üzerinden partimize ve başbakanımıza yapılan provokasyonların başrol oyuncularını iyi biliyorsunuz. Bugün hangi ruh halinde olduklarını hangi vicdanla buna sevindiklerini ve toplumun karşısına hangi yüzle çıkabildiklerini çok merak ediyorum” 

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olan Trabzonspor’u kutlayan Kavanoz, herkesin bir üst kimliği pozisyonundaki Trabzonspor’a çıkmış olduğu bu yolda sonsuz başarılar diledi.

Merkez İlçe’ye galibiyet teşekkürü
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, seçimlerde merkez ilçenin çok emeği olduğunu vurgulayarak, “Geride bıraktığımız genel seçimlerde merkez ilçe teşkilatımız aktif görev alarak seçimleri galibiyetle kazanmamızda büyük emeği olmuştur. Hepinize göstermiş olduğunuz üstün fedakarlıktan dolayı minnettarız. Sizler bu partinin neferlerisiniz” diye konuştu.

Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Merkez İlçe teşkilatından geldiğinin altını çizerek, “Partimiz kurulduğunda Mustafa Yanmış’la birlikte AK Parti Merkez İlçe teşkilatında aktif görev aldım. Unutamayacağım anılarımı Merkez İlçe teşkilatında yaşadım” şeklinde konuştu.

Üniversiteyi halka hizmet için bıraktım
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ise, Türk Milletinin yer yüzündeki mazlumların sahibi olduğunu sözlerine ekleyerek şu ifadelere yer verdi: “Bu millet yeryüzünde ne kadar mazlum varsa ona sahip çıkıyor. Bu millete hizmet alma noktasında her şeyi hak ediyor.

Biz ebediyete bakıyor ve sürekli ülkemizi ilerilere taşıyoruz. İnsanlar bu dünyadan gelir geçer ama yapılanlar kalır. Önümüzdeki zamanlarda dünyanın en büyük devletleri arasında olacağız. Bunlar sizlerin çalışmalarıyla olacak.

İstikrar ve doğru yönetimle ülkemiz yukarılara çıkacaktır. Benim üniversiteyi bırakıp bu işe girmem ne mevki ne de paradır sadece Allah Rızası için bu millete hizmet etmektir.

Bu millete hizmet edebileceksem ne mutlu bana.” Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Ramazan ayı boyunca Trabzon’da bir çok yeri gezerek önemli tespitlerde bulunduğunu dile getirerek, “Trabzon’un sorunlarını bir bir tespit etmeye çalışıyoruz.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar başkanlığında Ankara’da Trabzon Milletvekilleri zirvesi yapacağız ve bu toplantıda Trabzon için gereken her şeyi ortaya koyacağız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler