Ak Parti meclisi toplandı

AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirildi.Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş ve partililer katıldı

Ak Parti meclisi toplandı

AK Parti Trabzon Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Zorlu Grand Otel'de gerçekleştirildi.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Mehmet Necati Çetinkaya, Trabzon Milletvekilleri Cevdet Erdöl, Kemalettin Göktaş ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Metin Genç, demokratik açılım konusuna değinerek “Sürecin kısa orta ve uzun vadede hedefleri var. Bu ülke tek yürek ve tek bilek olmalıdır. Anaların ağlamasını istemiyoruz. Çeyrek asırdır Güneydoğu'ya harcanan para 310 milyar dolar. Bu parayla çok büyük yatırımlar yapılırdı, Güney Doğu'ya, Karadeniz'e, İç Anadolu'ya, Ege'ye yani ülkenin dört bir yanına bu parayla nice yatırımlar yapılırdı. 1999'da bu sorunla ilgili rapor düzenleyenler bu gün reddiyeci tavır sergiliyorlar, bunu anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.

“Sloganlarla hiçbir yere varılamayacağını anlamak lazım” diyen Genç “Muhalefet bu güne kadar hep lafta kaldı. Hiçbir şey yapmadan sadece söylemler üzerinde siyaset yaptılar. Bu ülkede bizim yaptıklarımızı onlar bu güne kadar hayal bile edemediler. 7 yılda 15 bin km duble yol yapıldı. Hastaneler tek çatı altında toplandı ve birçok yatırım yapıldı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler