AK Parti iktirında bir ilk yaşandı!

23 kişilik kararnamede 7 vali merkeze alındı, 8 vali yer değiştirdi 8 vali de ilk defa atandı. Atamalarda bir isim dikkat çekti. Yalova Valiliği'ne atanan Esengül Civelek, Cumhuriyet Tarihi'nin ikinci kadın valisi, kentin ise 2011 yılındaki dördüncü valis

AK Parti iktirında bir ilk yaşandı!

23 kişilik kararnamede 7 vali merkeze alındı, 8 vali yer değiştirdi 8 vali de ilk defa atandı. Atamalarda bir isim dikkat çekti. Yalova Valiliği'ne atanan Esengül Civelek, Cumhuriyet Tarihi'nin ikinci kadın valisi, kentin ise 2011 yılındaki dördüncü valisi oldu.

Valiler Kararnamesi ile Adana, Artvin, Denizli, Gaziantep, Gümüşhane, Şanlıurfa ve Yalova valileri merkeze alındı, Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar Emniyet Genel Müdürlüğüne atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın yazısına istinaden Bakanlar Kurulu tarafından imzalanan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Adana Valisi İlhan Atış, Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Yalova Valisi Osman Çapalı merkeze alındı.

Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler