AK Parti grup toplantısı iptal edildi

Dün Kızılcahamam kampını iptal ettiğini duyuran AK Parti'den bir coronavirüs önlemi daha. AK Parti Grup Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada bu haftaki grup toplantısının iptal edildiği belirtilerek "İkinci bir karara kadar grup toplantılarımıza ziyaretçi alınmayacaktır." denildi.

AK Parti grup toplantısı iptal edildi

AK Parti Grup Başkanlığı'ından yapılan açıklamada, "Bu hafta grup toplantımız yapılmayacaktır. İkinci bir karara kadar grup toplantılarımıza ziyaretçi alınmayacaktır" denildi. 

TBMM yerleşkesine, yeni tip koronavirüs (kovid-19) önlemleri kapsamında, grup toplantıları da dahil iki hafta ziyaretçi kabul edilmeyeceğini açıklamıştı. 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından milletvekillerine gönderilen yazıda ise ziyaretçi kabullerini mümkün olduğunca ertelemesi ve yurt dışı seyahate gidenlerin de 14 gün boyunca Meclis'e gelmemeleri istenmişti.

Kızılcahamam Kampı da ertelendi

AK Parti'nin 3-4 ve 5 Nisan'da yapılacak olan Kızılcahamam Kampı, coronavirüs önlemleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler