AK Parti Fatih’e çıkarma yaptı

Gümrükçüoğlu, Fatih Mahallesi esnafının sıkıntılarını dinledi. Gümrükçüoğlu ile Ayasofya Mahallesinde çalışmaları, Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Belediye Meclis adayları Ergin Aydın, Eyüp Kitapçı ve çok sayıda partili de takip etti. Gümrükçüoğlu görüştü

AK Parti Fatih’e çıkarma yaptı
Gümrükçüoğlu, Fatih Mahallesi esnafının sıkıntılarını dinledi.
Gümrükçüoğlu ile Ayasofya Mahallesinde çalışmaları, Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Belediye Meclis adayları Ergin Aydın, Eyüp Kitapçı ve çok sayıda partili de takip etti. Gümrükçüoğlu görüştüğü vatandaşlardan genelde işsizlik ve istihdam talep ettiler. Trabzon'un Belediyecilik anlamında son beş yılda sınıfta kaldığını belirten Gümrükçüoğlu, “hizmet için kapı kapı dolaşarak yapacağımız hizmetlere gelen talepleri ek olarak kabul ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon İl Teşkilatı, yerel seçimler öncesi esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset