AK Parti'de kongre tarihi belli oldu

AK Parti MKYK kongre tarihini belirledi.

AK Parti'de kongre tarihi belli oldu

AK Parti MKYK yapılan toplantıda kongrenin 21 Mayıs'ta yapılmasını onayladı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu Ak Parti'ye yarın dönüyor. Yarın partiye yeniden üye olacak olan Erdoğan, 21 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti Olağanüstü Kongresi'nde ise yeniden partinin genel başkanlık koltuğuna oturacak.Bunun için de süreci başlatacak  AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Genel Başkan ve  Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.  Parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantı, saat 10.40'ta  başladı. Merkez Yürütme Kurulutoplantısı bitti.

MKYK  TOPLANDI  

MYK'nın ardından  Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplandı.  AK Parti Genel Merkezindeki toplantı, saat 14.50'de başladı. AK Parti MKYK'dan AK Parti'nin 3'üncü olağanüstü kongresinin 21 Mayıs'ta yapılması konusunda karar alınacak. Toplantıda, kongre hazırlıkları için MYK'ya yetki verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset