AK Parti danışmada buluştu

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla yapıldı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merezinde yapılan toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Merkez İ

AK Parti danışmada buluştu

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanlığı Kasım Ayı Danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla yapıldı. Hamamizade İhsan Bey Kültür Merezinde yapılan toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Mustafa Yanmış, belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile il ve merkez ilçe yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz, “AK Parti teşkilatları olarak her zaman mutluluk  ve coşku içerisindeyiz..

ak_parti2.jpg

9 ay önce teşkilatlar ve genel merkezin takdiriyle merkez ilçe başkanlığı görevine atandık. Geriye baktığımızda bu kısa zaman zarfında bütün teşkilat birimlerimizle elimizden gelenin fazlasını samimi, adil ve hizmet odaklı bir şekilde yapmaya  çalıştık ve hamdolsun ki taraflı tarafsız bütün kesimlerden almış olduğumuz olumlu tepkiler doğru yolda olduğumuzu bize göstermekte, bütün yorgunluğumuzu üzerimizden almaktayız. Malumunuz bu kısa zaman aralığında çok önemli bir 12 Haziran genel seçimleri yaşadık. Allah’a şükrolsun ki seçimlerde de merkez olarak oy sayımızı bir önceki seçime göre 32 bin civarında artırarak çıktık ve tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da bir seçimi daha zaferle geçirmenin huzurunu yaşadık. Ama herkes şunu iyi bilsin ki bizler AK Parti merkez ilçe teşkilatı olarak 7 belde, 42 mahalle ve 35 köyümüzle, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, ve merkez ilçe asil, yedek yönetim kurulumuzla bugün olduğu gibi her daim kol kola yürek yüreğe olmaktan imtina etmeyeceğiz. Her platformda birbirimizi iyi anlıyor, iyi tanımlıyor olacağız. Bizlerin birlik ve bütünlüğünü, bağlılık ve beraberliğini hiç kimseler sınamaya test etmeye kalkmasın. Hiç kimse boşuna nefesine, mürekkebine yazık etmesin kimse boşuna yorulmasın teşkilatlarımızın da gözünü, kulağını ve yüreğini yormasınlar. Bizim başarımızda ki en büyük sırrın birlik ve beraberlikte, sadakat ve liyakatte, saygı ve muhabbette aynı maya, aynı öz ve aynı ruhu taşıdığımızı artık herkes iyi anlasın. Bizlerin bu hizmetleri Allah rızası için yaptığımızı kimse unutmasın ve herkes bilsin ki Allah rızası için olan yerde şer asla barınamaz. Teşkilatlarımızın gündemindeki konulardan biri de kadın ve gençlik kollarıyla başlayıp ana kademeyle devan edecek olan kongre sürecidir. Bu hususta sizlerin de desteğiyle partimizin kurumsal yapısına uygun katılımcı ve adilane bir  süreçle delegasyonumuzu seçtik ve 1 Ocak tarihinde de merkez ilçe kongresiyle de bu süreci tamamlamış olacağız. Kongremizi, hem yeni arkadaşlarımızı siyasete kazandırmada, hem de partimizin kurumsallaşmasını tamamlamada bir fırsat olarak görüyoruz. Bu kongre takvimi 2014-2015 yıllarının kadrolarının ortaya çıkacağı bir süreç olacaktır. Bu kongrede görev alacak arkadaşlarımızla birlikte birikimini, tecrübesini artırmış, motivasyonunu yenilemiş bir teşkilat olarak yolumuza devam edeceğiz.”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’da, AK Parti’nin kuruluşunda devlet memuru olduğu için partiye katılamadığının altını çizerek, o dönemde neler çekildiğini çok iyi bildiğini söyledi. Partinin kurucularını hiçbir zaman unutmayacaklarını kaydeden Günnar, “Gelecek geçmişe saygıyla büyüyecek. Sizlerin de desteği ile AK Parti kurulduğu günden çok kısa bir süre sonra yüzde 35’le iktidara gelmiş, üçüncü döneminde yüzde 50’lere çıkmıştır.  Türkiye sizlerin üstün gayret ve performansıyla büyüyerek sivilleşiyor. Avrupa yıkılmamak için mücadele verirken, 9 senedir samimiyetle çalışan iktidar Türkiye’yi uçuruyor. Uçak pistten havalandı artık gök yüzüne çıktı” diye konuştu. AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ise,  AK Parti yönetimiyle çağların açılacağını dile getirerek, “son 9 yıllık ülkeyi yönetmedeki beceresi ve kabiliyetiyle ülke sürekli yukarılara gidiyor. Bugünün en büyük sıkıntılarından birisi pkk dediğimiz taşeron örgüttür. İçten ve dıştan ihanet olmasaydı bu sürü temizlenmişti. Bu 9 yıla bakıldığında başbakanımızın çalışmalarıyla bu terörde bitecektir” ifadelerine yer verdi. Danışma meclisi toplantısında AK Parti’de belde başkanlığı yapan ve tüzük gereği bir daha belde başkanlığı yapamayacak Pelitli Belde Başkanı Hasan Ocak ile Çukurçayır Belde Başkanı Cemal Tonyalı’ya on yıldır partiye gösterdikleri hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi. Cemal Tonyalı’nın plaketini AK Parti Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin takdim ederken, Hasan Ocak adına plaketi başkan vekili Süleyman Kalmuk ise Merkez İlçe kurucu başkanı Mustafa Yanmış’ın elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset