Ak Parti Araklı'da seçim startı

Bu kapsamda İl Başkan yardımcısı Havva Gümüş Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş, Araklı Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri bir toplantı yaptı.Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Havva Gümüş “Başarılı bi

Ak Parti Araklı'da seçim startı

Bu kapsamda İl Başkan yardımcısı Havva Gümüş Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş, Araklı Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Havva Gümüş “Başarılı bir referandum sürecinden sonra şimdi de önümüzde genel seçimler var. AK Parti olarak referandumda yakaladığımız başarıyı, genel seçimlerde de devam ettirmek istiyoruz. Bu manada kadın kolları olmak üzere tüm teşkilatlarımıza çok güveniyoruz. Bayan arkadaşlarımız ile mahalle mahalle, ev ev dolaşarak vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz, onlardan destek isteyeceğiz. Partimizi yeniden tek başına iktidar olması için gece gündüz, soğuk sıcak demeden çalışmalarımız sürdüreceğiz” dedi.


Öte yandan AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Havva Gümüş ve Araklı Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyeleri ilçe de bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler