AK Parti 30 bin TL'ye satılıyor!

Sosyal paylaşım sitesi twitter'daki AK Parti hesabı, internette satışa sunuldu. Yaklaşık iki yıl önce uyanık bir yurttaş tarafından twitter'da açılan hesap, 6 bin liralık açılış fiyatı ile açık artırmaya çıkarıldı.Ayrıca, AK Parti'nin friendfeed, formspri

AK Parti 30 bin TL'ye satılıyor!

Sosyal paylaşım sitesi twitter'daki AK Parti hesabı, internette satışa sunuldu. Yaklaşık iki yıl önce uyanık bir yurttaş tarafından twitter'da açılan hesap, 6 bin liralık açılış fiyatı ile açık artırmaya çıkarıldı.

Ayrıca, AK Parti'nin friendfeed, formspring, vimeo ve dailymotion hesapları da istenildiğinde alınabiliyor.

Türkiye'de siyasilerin de aktif biçimde kullandığı sosyal paylaşım sitesi twitter, Cumhuriyet'in haberine göre ilginç bir açık artırmaya sahne oluyor. 3 Kasım 2008 tarihinde Twitter üzerinde AK Parti adına açılan hesap, internetteki bir açık artırma sitesinde satışa sunuldu. AK Parti'nin twitter hesabını satın almak isteyenler en az 6 bin lirayı gözden çıkaracak. Öte yandan açık artırma ile uğraşmak istemeyenler için hesabın “hemen al” fiyatı 30 bin lira olarak belirlendi. İktidar partisinin twitter'ı 10 gün sürecek açık artırmayla müşteri arayacak.

SATILIK İLANIYLA SÜSLENDİ

Satışa sunulmasının ardından AK Parti'nin twitter'ı “Satılık” ibareli görsellerle süslendi. İki yıl önce açılan hesabın ilki “Durmak yok, yola devam” olmak üzere toplam 11 'tweet'i bulunuyor. Sosyal paylaşım sitesinde twitter.com/Akparti adresinde yer alan hesabın yaklaşık 800 takipçisi var. Haydarpaşa Tren Garı'nda çıkan yangının ardından AK Parti'nin twitter'ında “Haydarpaşa Garı'nın yanması her vatandaşımı olduğu gibi benide üzdü. Gerekli talimatlar verildi, ne gerekiyorsa yapılacak” 'tweet'i yayınlanmıştı. AK Parti 'nin twitter'ında son görülen 'tweet' ise hesabın satışa çıkarıldığını duyuruyor.

PROMOSYONLAR DA VAR

İnternetteki açık artırma sitesinde AK Parti'nin twitterı'nı satışa çıkaran “man_blood” kullanıcı adlı vatandaş friendfeed, formspring sosyal paylaşım siteleri ile vimeo ve dailymotion adlı video sitelerindeki AK Parti hesaplarını da indirimli satacak. AK Parti'nin twitter hesabını satın alan kişi, diğer dört hesaba yüzde 50 indirimle sahip olacak.Öte yandan iktidar partisinin twitterı'nın alıcı aradığı açık artırma sitesinde müşterilere, hesabı satın aldıkları takdirde ne tür 'kazanımlar' elde edebilecekleri de anlatılıyor. “Parti takipçilerine ulaşabilirsiniz”. “İl ve ilçe teşkilatlarını bilgilendirebilirsiniz”, “Halk ile iletişim halinde olabilirsiniz” şeklinde sıralanan 'kazanımların' yanı sıra “Hesabı satın alındığınız takdirde AK Parti'nin sözcüsü olacaksınız” vaadi dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler