Ahmet Şık'a adaylık teklifi!

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, seçim çalışmalarını başlattıklarını açıklayarak, Ergenekon Soruşturması'nda tutuklanan gazeteci Ahmet Şık ve 12 Eylül döneminde faili meçhule kurban giden Cemil Kırbayır'ın kardeşi Mikail Kırbayır'a g

Ahmet Şık'a adaylık teklifi!

Özgürlük ve Dayanışma Partisi Genel Başkanı Alper Taş, seçim çalışmalarını başlattıklarını açıklayarak, Ergenekon Soruşturması'nda tutuklanan gazeteci Ahmet Şık ve 12 Eylül döneminde faili meçhule kurban giden Cemil Kırbayır'ın kardeşi Mikail Kırbayır'a genel seçimlerde milletvekili adayı olması için teklif götüreceklerini söyledi.

 

Beyoğlu Evlendirme Dairesi'ndeki basın toplantısında konuşan Taş, Taş, "ÖDP, emekçilerin, ezilenlerin, yoksulların, gençlerin ve kadınların sesi, kapitalizme ve AKP'nin tek parti diktatörlüğüne karşı mücadelenin kürsüsü, halk iktidarının, devrim ve sosyalizm mücadelesinin sesi olacaktır" dedi.

 

'Akyol ve Özbek'i görmek isteriz'

Taş 35 gün boyunca Avrupa'nın en yüksek gökdeleni önünde mücadele ederek haklarını kazanan Sapphire işçilerinden Mustafa Adnan Akyol ile 2009'da Türkiye'yi ziyaret eden IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'a ayakkabı fırlatan genç gazeteci Selçuk Özbek'i de partilerinde aday görmek istediklerini söyledi.

 

ÖDPGenel Başkanı Alper Taş, ÖDP'de kadın adayları, kadınların belirleyeceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset