Ahmet Sarı Haber61'e Konuştu

22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından ve ayrıca ismi İl Başkanlığı konusunda geçen Ahmet Sarı ile ile gündemdeki konularla ilgili sohbet ettik.ATAMALAR YAKINDA GERÇEKLEŞECEKİl Başkanlığı atamalarını

Ahmet Sarı Haber61'e Konuştu

22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından ve ayrıca ismi İl Başkanlığı konusunda geçen Ahmet Sarı ile ile gündemdeki konularla ilgili sohbet ettik.

ATAMALAR YAKINDA GERÇEKLEŞECEK
İl Başkanlığı atamalarının ne zaman ve ne şekilde olacağı konusunda görüşlerini aldığımız Sarı haber61.net'e yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Geçen yıl yapılan Olağan Genel Kurulda tüzüğümüze bir madde eklendi. Bu maddeye milletvekilliği veya başka bir şekilde yönetimden istifa eden İl Başkanları için genel merkez atama yapar diye bir ibare konuldu. Bu atama mevcut yönetimin içinden herhangi biriyle de olabilir, dışardan herhangi biriyle de olabilirdi. Bu nedenle şu anda vekaletle yönetilen İl yönetimine Genel Merkez tarafından bir atama yapılacaktır. Yapılacak olan bu atamada Trabzon'un konjektörü, seçim sonuçları, çalışmaları, milletvekili görüşmeleri, kamuoyunun bu noktadaki beklentileri ve görüşleri de dikkate alınarak gerçekleşecektir. Bu bağlamda Trabzon için toplayıcı ve bağlayıcı olacak şekilde Trabzon'u daha aktif yönlendirebilecek, halkı tamamen kucaklayabilecek bir il başkanının atanacağına inanıyoruz. Cumhurbaşkanlığı sürecinin hemen sonrasında büyük bir ihtimalle bu atama gerçekleştirilecektir.”


TÜRKİYE'NİN CUMHURBAŞKANI BELLİ
Başbakan Erdoğan'ın uzattığı kabine listesini Cumhurbaşkanı'nın geri çevirmesini nezaket olarak nitelendiren Sarı, “Başbakanımızın uzattığı zarfı Cumhurbaşkanının açmadan geri çevirmesi kesinlikle bir nezaketten ileri gelmektedir. Artık bir Cumhurbaşkanı adayı var ve seçilme sürecide çok yaklaşmıştır. Bu tavır sadece görevin devri anlamına geliyor. Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olacağı aldığı destekten gayet net ve açık olarak görülmektedir. Başından beri Gül gönlümüzün zaten Cumhurbaşkanıydı, seçim öncesi Halkın önüne bir Cumhurbaşkanı adayı sunuldu. AKP'nin en büyük özelliği verdiği her sözü tutmasıdır. Halkın bize olan ilgi ve sevgisi de bundan kaynaklanmaktadır. Seçim öncesi Abdullah Gül'ü halkın önüne koymak demek bu oylamada Gül'ün de oylandığını ortaya çıkarıyor. AK partiye verilen oylar sizin önerdiğiniz Cumhurbaşkanı'nı bizde istiyoruz seviyoruz demektir. Bu tamamen partimizin icraatları ile paraleldir. Bu nedenle Abdullah Gül tek adayımızdır.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler