Ahmet Şafak MHP'liler için söyledi

MHP Milletvekili Adayı ve Bayındırlık ve İskan eski bakanı Koray Aydın, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, MHP Akçaabat İlçe başkanı Adnan Çelik, Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, MHP Trabzon Milletvekili adayları Halil Memiş, Nurcan Yazıcı, S

Ahmet Şafak MHP'liler için söyledi

MHP Milletvekili Adayı ve Bayındırlık ve İskan eski bakanı Koray Aydın, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, MHP Akçaabat İlçe başkanı Adnan Çelik, Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya, MHP Trabzon Milletvekili adayları Halil Memiş, Nurcan Yazıcı, Sabri Sadıklar, Osman Karaduman ve yaklaşık bin beş yüz kişinin katılımıyla gerçekleştirilen gecede Ahmet Şafak rüzgârı esti. Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya yaptığı konuşmada Devletimiz ciddi anlamda bir bölünme eşiğindedir yıllardır takip edilen politikalar milletimizi duygusal anlamda bölerek bölünmenin ilk aşamasını tamamlamıştır. Tolgay Sivrikaya Şimdi iş siyaseten bölünmektir. Yasalarımız buna müsait hale getirilerek, bölücülere büyük fırsatlar sunulmuş, ikinci aşamada böylelikle tamamlanmaya yaklaşmıştır. 12 Haziran seçimlerinden sonra AKP güçlü bir şekilde meclise girerse yapacağı yeni anayasayla bölünmenin üçüncü ve son aşaması olan, Güneydoğuda Bağımsız Kürdistan kuruluşu başlayacaktır. Bunu da AKP vatandaşa demokrasi diyecek ve yutturacaktır, dedi. Sivrikaya katılımcılara teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı. Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolgay Sivrikaya’nın ardından. MHP Trabzon 1.sıra Milletvekili adayı Koray Aydın yaptığı konuşmada milletimizin varlığını ve bütünlüğünü korumak ve kollamak için Milliyetçi Harekete artık ihtiyaç olduğunu söyledi. Ülkemizin bu zor gidişata artık dur demek için MHP zamanı derken. Konuşmasına Trabzon ve Türkiye’de Genel başkanımız Sn. Devlet Bahçelinin de dediği gibi ses ver sloganıyla harekete geçiyoruz mesajıyla son verdi. Gece son olarak Ahmet Şafak’ın müthiş konseriyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler