Ahmet Metin Genç'in mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, eğitim ve öğretimin ülke kaderinde oynadığı rolü, ülkenin çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlere borçlu olunduğunu bildirdi. Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı

Ahmet Metin Genç'in mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Ahmet Metin Genç, eğitim ve öğretimin ülke kaderinde oynadığı rolü, ülkenin çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlere borçlu olunduğunu bildirdi.

Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Büyük Önder Atatürk'ün 'öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır' sözleri ile geleceğin mimarları olarak gördüğü öğretmenlerin, Türkiye cumhuriyetinin bugünlere ulaşmasında önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Öğretmenlerin tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunu ifade eden Genç, şunları kaydetti:

''Eğitim ve öğretimin ülke kaderinde oynadığı rolü, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan öğretmenlerimize borçluyuz. Bu duygularla tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, görevleri sırasında şehit olan öğretmenlerimiz ile vefat eden öğretmenlerimizi rahmet ile anıyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler