Adnan Günnar'dan kongre yorumu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti'nin büyük kongresini değerlendirerek, "Partimizin 4. Büyük Olağan Kongresi büyük bir coşku seli ve kuşkusuz ki, sayın liderimizin muhteşem tarihi konuşmasıyla olağanüstü başarılı geçti” dedi."BU KONGR

Adnan Günnar'dan kongre yorumu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, AK Parti'nin büyük kongresini değerlendirerek, "Partimizin 4. Büyük Olağan Kongresi büyük bir coşku seli ve kuşkusuz ki, sayın liderimizin muhteşem tarihi konuşmasıyla olağanüstü başarılı geçti” dedi.

"BU KONGRE TÜRKİYE İÇİN İKİNCİ BİR MİLAT OLMUŞTUR"
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, yazılı bir açıklama yaparak hafta sonu gerçekleştirilen AK Parti 4. Büyük Olağan Kongresini değerlendirdi. Kongrenin Türkiye için ikinci bir milat olduğunu ifade eden Günnar “Kongremiz büyük bir coşku seli ve kuşkusuz ki, sayın liderimizin muhteşem tarihi konuşmasıyla olağanüstü başarılı geçti.
 
Kongreye teşkilat mensuplarımız için kaldırdığımız özel otobüslerle Trabzon'dan 350 yakın katılım oldu.
 
Oradaki coşkuya, Trabzon’un coşkusunu kattık. Bütün samimiyetimle şunu ifade etmek istiyorum ki, yaptığımız bu kongre hem organizasyon, hem katılım hem de içerdiği mesajlar bakımından bu güne kadar ülkemizde gerçekleştirilen en büyük siyasi kongrelerden biri olmuştur.
 
Tüm dünya ve Türkiye bu kongreye gözünü çevirmiş, buradan çıkacak mesajlara dikkat kesilmişti. Kongremize 80'in üzerinde yabancı devlet adamının katılması, dünyanın partimize ve ülkemize verdiği önemin göstergesi olmuştur.
 
Ak Parti’nin dünyada ve bölgede izlenen bir parti olduğunu bir kez daha gördük. AK Parti bu kongreyle milletin partisi ve birliğin adresi olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
Kongremiz Sayın liderimizin muhteşem tarihi konuşmasıyla olağanüstü başarılı geçerek Türkiye için ikinci bir milat olmuştur” diye konuştu. 
 
“GENEL BAŞKAN VE BAŞBAKANIMIZA MİNNETTARIZ”
Aziz milletimizin verdiği güçle 2023 hedefimize azim, kararlılık ve hizmet aşkıyla yürümeye devam edeceklerini kaydeden İl Başkanı Günnar sözlerini şöyle sürdürdü: “Başbakanımız konuşmasında 2023 hedefinin yanı sıra, 2071in gençlerimiz için geleceğimiz için önemli olduğunu vurguladı.
 
Millet olarak yürüyeceğimiz yolu ve geleceğimiz medeniyet düzeyini anlattı. O, bugünü veya birkaç yılı değil, onlarca yıl sonrasını planlayan ve ona göre Ak Parti’yi donatan bir liderdir.
 
Bu nedenle bizler, gerek partili olarak, gerekse de vatandaş olarak, sayın liderimizin varlığına sonsuz minnettarız ve Allah’a bundan dolayı hamd ediyoruz. Bu vesile ile kongremize Trabzon’dan katılarak büyük destek veren tüm teşkilat mensuplarıma teşekkür etmek ediyor.
 
Sayın liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Genel Başkanlığı görevinin önce tüm İslam coğrafyasına, ülkemize ve Trabzon’umuza hayırlar getirmesini Allah’tan diliyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset